Menu
Xavi Hernández smiler sammen med Barcelona-president Joan Laporta fra da partene for under en måned siden ble enige om å fortsette samarbeidet. Lørdag avviser Xavi rykter om at han kan miste jobben. Foto: Emilio Morenatti / AP / NTB

Xavi avviser rykter om sparking: – Tilliten er intakt

Xavi Hernández rykker ut mot spekulasjoner som sier at han kommer til å miste jobben som Barcelona-trener.

Av NTB | 18.05.2024 15:00:35

Sport: Fredag meldte en rekke spanske medier at Xavi var på vei ut. Ryktene gikk ut på at Barcelona-president Joan Laporta ville sparke ham på grunn av den tidligere midtbanespillerens omtale av klubbens anstrengte økonomi.

– Presidentens tillit er intakt. Ingenting har endret seg, sa Xavi på et pressemøte foran søndagens hjemmekamp mot Rayo Vallecano og fortsatte:

– Klubben gir meg ro i sinnet. Vi fortetter samarbeidet og opprettholder ambisjonene resten av sesongen og i den neste. Vi jobber hardt og har et prosjekt.

I januar bestemte Xavi seg for å slutte som Barcelona-trener etter sesongen, men lot seg forrige måned overtale til å fullføre kontrakten. Den varer fram til sommeren 2025.

Dette var uttalelsen Xavi ga i midtuken, og som fikk det til å blåse rundt ham:

– Fans og klubbmedlemmer må forstå at situasjonen, særlig på det økonomiske plan, er vanskelig når det kommer til å konkurrere med Real Madrid og andre lag i Europa.

Barcelona ligger på 2.-plass i La Liga, men kan ikke ta igjen Real Madrid når to runder gjenstår.

(©NTB)

Flere nyheter: