Menu
Tiger Woods er denne uken tilbake i en PGA-turnering. Foto: Peter Morrison, File / AP / NTB

Woods ble overrasket og frustrert etter sammenslåing: – Det skjedde så fort

Golfikonet Tiger Woods kjempet seg inn i PGA-styret etter å ha blitt utelatt i diskusjonene om den kontroversielle sammenslåingen i sommer.

Av NTB | 29.11.2023 07:49:41

Sport: Avtalen mellom LIV, PGA og europatouren slo ned som en bombe i golfverden i juni. I etterkant var flere spillere tydelig frustrerte over å ikke bli innlemmet i samtalene som førte til enigheten. Woods uttrykte det samme da han snakket med pressen tirsdag.

– Jeg ble veldig overrasket og jeg tror flere spillere ble satt ut. Det skjedde så fort uten noe form for informasjon rundt det. Det var en rar prosess, sa Woods.

I august ble legenden en del av PGAs styre.

– Vi var veldig frustrerte med hvordan det skjedde og vi tok grep for å forsikre oss om at vi ikke kom til å bli utelatt i viktige diskusjoner igjen. Ett av grepene vi gjorde var å få meg inn i styret, sa Woods.

Rammeavtalen går ut ved nyttår, men Woods sier at de jobber for å ha en ordentlig avtale på plass ved utgangen av året.

47-åringen, som så vidt har spilt turneringer grunnet en bilulykke i 2021, gjør denne uken comeback i den uoffisielle PGA-turneringen World Challenge på Bahamas. Norges Viktor Hovland har vunnet de to siste utgavene av turneringen som samler flere av verdens beste spillere.

Woods arrangerer turneringen der en del av inntektene går til hans stiftelse.

(©NTB)