Menu
Casper Ruud fikk vist seg fram fra en god side i Roma der det ble exit i semifinalen mot Holger Rune. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB

Wolf er Ruuds første motstander i trippeljakten i Sveits

Casper Ruud spiller for sin tredje strake tittel i ATP 250-turneringen i sveitsiske Genève. Første motstander er amerikanske J.J. Wolf.

Av NTB | 23.05.2023 17:38:54

Sport: Wolf gjorde seg fortjent til et møte med Ruud takket være sifrene 6-4, 6-2 over Hugo Dellien fra Bolivia.

24 år gamle Wolf er nummer 49 på verdensrankingen. Tidligere i år nådde han sin høyeste plassering med 39.-plass. Amerikaneren har aldri møtt Ruud før. Wolf har rukket å få to turneringer på grus i Europa. Først ble det exit i 1. runde i Madrid Masters før han imponerte og tok seg til 3. runde i turneringen i Roma.

Oppgjøret blir kamp nummer fire på centercourten i Genève onsdag. Tidligste start er klokken 18.

Etter en trøblete periode tok Ruud seg helt til semifinale i Masters 1000-turneringen i Roma. Da ble det tap for den danske rivalen Holger Rune.

Nordmannen er førsteseedet i turneringen i Genève og hadde walkover i 1. runde. Hvis Ruud tar seg forbi sitt første hinder, venter vinneren av chilenske Nicolas Jarry og nederlandske Tallon Griekspoor i kvartfinalen.

Taylor Fritz (9 i verden) og Alexander Zverev (27) er blant de største utfordrerne om tittelen. De er seedet som nummer to og tre.

Zverev vant turneringen i 2019. I 2021 og 2022 gikk trofeet til Ruud.

(©NTB)

Flere nyheter: