Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild møtte Chicago Blackhawks lørdag. Foto: Pontus Höök / NTB

Wild forlenget poengrekken – Hartman sikret seieren sent

Ryan Hartman ble helten da Minnesota Wild slo Chicago Blackhawks 3-1 i NHL lørdag og forlenget rekken med poeng til elleve kamper på rad.

Av NTB | 26.03.2023 00:34:10

Sport: Avgjørelsen falt med bare ett minutt igjen av kampen. Hartman kriget til seg pucken på blålinjen og kom alene med Blackhawks-målvakt Alex Stalock. Forwarden gjorde ingen feil og fintet ut målvakten før han satte pucken i mål.

Like etterpå la Frederick Gaudreau pucken i åpent mål da Blackhawks tok ut Stalock i jakten på en sen utligning.

Wild hadde tatt poeng i ti kamper på rad før møtet med det som har vært et av ligaens dårligste lag denne sesongen. Med seieren forlenget de den rekken.

Mot Blackhawks tok Wild ledelsen da Ryan Reaves satte pucken i mål snaut midtveis inn i annen periode. Ett minutt inn i den tredje perioden utlignet Lukas Reichel. Likevel endte det med Wild-seier på hjemmebane etter en sen spurt.

Med seieren tok Wild over ledelsen i sin divisjon i NHLs vestlige avdeling. Dallas Stars er imidlertid bare ett poeng bak og har også en kamp mindre spilt. Colorado Avalanche er tre poeng bak Wild. Det ligger an til å bli en spennende kamp om sluttspillsplassene når det gjenstår ti kamper av grunnspillet.

Mats Zuccarello fikk vel 17 minutter på isen for Wild i lørdagens kamp.