Jarrod Bowen ble West Hams helt da han sørget for en 2–0 seier mot Everton. Foto: AP Photo/Steve Luciano/NTB

West Ham vant bunnkampen mot Everton – Bowen med to mål

West Ham kom seg ut av nedrykkssonen i Premier League med tre poeng mot Everton i London. Jarrod Bowen var tilbake med mål for hjemmelaget i 2-0-seieren.

Av NTB | 21.01.2023 18:00:00

Sport: West Ham tok ledelsen ti minutter før pause med Bowen etter et innlegg fra italieneren Emerson. Seks minutter senere var Bowen tilbake foran mål og sørget for at ledelsen ble doblet. Michail Antonio serverte det andre målet.

Det var Bowens tredje og fjerde mål for sesongen.

West Ham klatret opp til en 15.-plass i Premier League. Everton ligger nest sist med kun 15 poeng denne sesongen.

Kampen mellom Southampton og Aston Villa ble avbrutt da en drone ble sett flygende over banen. Dronebesøket medførte en ti minutters pause i spillet. Kampen endte 1-0 til Aston Villa. Ollie Watkins ble matchvinner for gjestene.

Mohamed Elyounoussi spilte den siste halvtimen for Southampton. Hjemmelagets kaptein James Ward-Prowse fikk sin scoring etter en drøy time annullert av VAR. Reprisen viste at «Moi» laget frispark i forkant.

Leicester tok imot formsterke Brighton og så ut til å få med seg alle poengene, men 18 år gamle Evan Ferguson sørget for 2-2 to minutter før slutt.

Møtet mellom nedrykkstruede Bournemouth og Nottingham Forest endte 1-1 etter scoringer av Jaidon Anthony og Sam Surridge.