Menu
Wanda Mashadi slo resten av kjendisfeltet under Oslo Grand Prix. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Wanda Mashadi vant kjendisløp på Bjerke etter superspurt

Influenser og TV-profil Wanda Mashadi gikk til topps da et knippe kjendiser møttes til kamp bak hver sin travhest under Oslo Grand Prix-dagen på Bjerke søndag.

Av NTB | 11.06.2023 15:09:01

Kultur og underholdning: Kjendisløpet, der det kjøres med tandemsulkyer, har blitt en tradisjon på landets hovedbane for travsport.

Vinneren Mashadi, som også hadde tvillingsøster Vita i feltet, hadde hjelp av proffkusk Lars Fredrik Kolle i løpet som ble kjørt over 1100 meter.

Fra startspor nummer fem fikk Mashadi/Kolle en treg start bak hesten Sugar Fine Lady, men i siste sving avanserte ekvipasjen via drøye spor og rundet hele feltet med en sylvass spurt på oppløpet.

I sulkysetet så kjendiskusken nærmest vantro ut over farten hesten fikk opp.

Med i løpet var også Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom, Anne Rimmen, prinsesse Märtha Louise, Grunde Myhrer og Tinashe Williamson.

Prinsesse Märtha Louise var regjerende mester i kjendisløpet, men måtte se seg slått søndag. Hun hadde som i fjor selskap av proffkusk Kristian Malmin i sulkyen.

Annenplassen i søndagens løp gikk til Anne Rimmen og kuskehjelper Anders Lundstrøm Wolden. Også Vita Mashadi og Bjørn Steine var med i den fremre treffen.

Overskuddet fra kjendisløpet går til et fond som gir penger til ildsjeler i hestesporten.

(©NTB)