Menu
Caroline Graham Hansen fikk en smell i ankelen under trening i Auckland onsdag, men hun ga seg ikke og fullførte den siste treningen før VM-åpningskampen mot New Zealand. Foto: Lise Åserud / NTB

Vond smell for Graham Hansen – avbrøt ikke treningen

Caroline Graham Hansen fikk en smell i ankelen på Norges siste trening før åpningskampen i VM. Det gjorde tydelig vondt, men hun trente videre.

Av NTB | 19.07.2023 03:23:14

Sport: En snau halvtime ut i treningen på Seddon Fields i Auckland-forstaden Western Springs reagerte Barcelona-stjernen med smerte etter en duell og sto noen minutter krokbøyd ute på feltet.

Hun viste fram ankelen til det medisinske apparatet, men fikk ikke behandling og trente etter kort tid videre.

Hun var fortsatt med da treningen et kvarter senere ble stengt for mediene, men hun hadde flere ganger tatt seg til ankelen, og det var tydelig en bloduttredelse på nederste del av leggen.

Medieansvarlig Halvor Lea skrev i en melding til NTB etter treningen at han ikke har hørt om noe problem med Graham Hansen og at hun også skjøt straffe på slutten av treningen.

Samtlige 23 i den norske VM-troppen og de tre reservene deltok under treningsøkten.

Caroline Graham Hansen skal senere i dag (09.00 norsk tid) møte til pressekonferanse på Eden Park sammen med landslagssjef Hege Riise og lagkaptein Maren Mjelde.

(©NTB)

Flere nyheter: