Vipers Jana Knedlikova under mesterligakampen mot Rapid Bucuresti i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Vipers slo tilbake mot Rapid Bucuresti i mesterligaen

Regjerende mestern Vipers Kristiansand meldte seg på i mesterligaen igjen da Rapid Bucuresti ble slått 35-30 på hjemmebane.

Av NTB | 18.11.2023 19:39:51

Sport: Vipers ledet 18-14 ved pause, og i 2. omgang holdt laget fra Kristiansand motstanderne unna.

Det har ikke gått helt på skinner for de regjerende mesterne. Foran lørdagens kamp hadde laget bare vunnet to av sju kamper og spilt én uavgjort.

Savnet av målvakten Katrine Lunde har vært litt for stor de siste kampene. Laget var derimot ute etter å «hevne» 29-30-tapet i siste møte mellom de to lagene forrige helg.

Svenske Sofie Börjesson sto en god kamp og stoppet 19 av 47 skudd. Hun ble også kåret til banens beste spiller.

Jana Knedlikova ble Vipers toppscorer med åtte mål.

Hos gjestene ble Alicia Fernandez den mestscorende med sju mål.