Vipers jubler etter å vunnet serietittelen. Laget slet i en omgang hjemme mot Gjerpen i den første kvartfinalen i sluttspillet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Vipers slet i en omgang mot Gjerpen – så var det takk for følget

De suverene serievinnerne Vipers Kristiansand brukte nesten en omgang på å gjøre kvartfinalen i sluttspillet mot Gjerpen spennende. Det ble til slutt 31-19.

Av NTB | 23.04.2024 19:11:18

Sport: Vipers gikk gjennom seriespillet uten et eneste tap på 26 kamper. Laget er store favoritter til å ta hjem sluttspillet også.

Mot Gjerpen måtte Vipers slite med å få et resultatmessig overtak de første 25 minutter av kampen. Gjerpen hengte seg på til hjemmelaget dro ifra til 12-11 til 15-11 de siste fem minuttene før pause.

Utover i andreomgangen dro laget mer og mer ifra anført av sin russiske stjerne Anna Vijakhijeva. Hun ble lagets toppscorer med seks mål.

Annika Skrettingland ble Gjerpens beste målscorer med sine fem nettkjenninger.

Den andre kampen i best av tre-serien spilles i Skien mandag.