Vipers Kristiansands Sunniva Næs Andersen under semifinalen i Champions League i håndball mellom Györ og Vipers i MVM Dome Budapest. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Vipers Kristiansand med grep i Champions League-semifinalen i håndball – scoringsorgie i Budapest

Vipers Kristiansand fører med 23-18 ved halvtid mot den ungarske hjemmefavoritten Györ i Champions League-semifinalen i håndball.

Av NTB | 03.06.2023 16:08:53

Sport: Svenske Jamina Roberts og Sunniva Næs Andersen har vært meget sentrale i angrepet for tittelforsvarer Vipers. Etter snaut elleve minutter ledet Vipers 9-5, og Györ tok en timeout for å diskutere veien videre.

Målene haglet inn i en uvanlig scoringsrik førsteomgang. Vipers sjokkerte Györ som hadde Stine Bredal Oftedal (seks mål på sju skudd) og Kari Brattset Dale på banen i perioder.

Det er annonsert tilskuerrekord for kvinnehåndball med over 20.000 på tribunene i Budapest. Nesten halvparten er Györ-fans.

I den andre semifinalen møtes Esbjerg (Danmark) og FTC Hungaria (Ungarn).