Douglas Luiz scoret Aston Villas andre mål. Foto: John Raoux / AP Photo / NTB.

Villa slo knallhardt tilbake etter fiaskostarten – knuste Everton 4-0

Aston Villa var totalt overlegne da de kjørte over Everton og vant 4-0 på hjemmebane i Premier League søndag ettermiddag.

Av NTB | 20.08.2023 17:15:03

Sport: Dermed fikk Unai Emerys menn slått hardt tilbake etter 1-5-tapet i serieåpningen borte mot Newcastle.

Etter 17 minutter dro Leon Bailey av én mann inne i feltet, før han slo 45 grader inn til John McGinn, som enkelt kunne sende vertene i ledelsen.

Drøyt fire minutter senere doblet Douglas Luiz Villas ledelse fra krittmerket etter at Everton-keeper Jordan Pickford bokset ned Ollie Watkins innenfor 16-meteren.

Etter hvilen fortsatte marerittet for Everton da Michael Keane sendte ballen rett i beina til Bailey, som enkelt satte inn Villas tredje mål.

74 minutter inn i kampen kom Jhon Durán inn for Watkins, og innbytteren trengte ikke mer enn 40 drøye sekunder før han fastsatte resultatet for Aston Villa.

Everton har fått en marerittstart på sesongen med to strake tap. De sesongåpnet hjemme med 0-1-tap for Fulham. 26. august fortsetter jakter på sesongens første trepoenger når de tar imot Wolves på hjemmebane.

Villa skal på sin side på besøk til nyopprykkede Burnley i neste runde i Premier League. I mellomtiden skal de også møte Hibernian (23. august) i playoffen til conferenceligaen.