Ollie Watkins scoret hattrick mot Hibernian. Foto: Chris Szagola / AP Photo / NTB.

Villa et stort skritt nærmere conferenceligaen – Watkins med hattrick i 5-0-seier

Ollie Watkins noterte seg med hattrick da Aston Villa vant 5-0 borte mot Hibernian i den første playoffkampen til conferenceligaen onsdag kveld.

Av NTB | 23.08.2023 20:44:53

Sport: Dermed ligger Premier League-laget godt an til å ta seg videre til gruppespillet i den laveste rangerte europaturneringen. Returkampen spilles i Birmingham 31. august.

Det var gjestene som kom best ut fra start da Watkins sendte Villa i ledelsen etter bare 17 minutter. Og nøyaktig like lenge etter doblet han ledelsen etter å ha blitt spilt opp av Diego Carlos.

Leon Bailey økte til 3-0-ledelse rett før pause, før Watkins fullbyrdet hattricket fire minutter etter hvilen. 16 minutter før full tid fastsatte Douglas Luiz resultatet.

Slovakiske Spartak Trnava og ukrainske Dnipro-1 spilte 1-1 da de møttes i Trnava onsdag kveld.

Dobbeltoppgjørene er siste steg for å komme seg inn i gruppespillet i conferenceligaen.