Hugo Vetlesen scoret to mål da Brugge gikk videre i cupen. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Vetlesen scoret to i Brugges cupseier

Hugo Vetlesen scoret to av målene da Brugge kjørte over Beerschot og vant 6-0 på bortebane i den belgiske cupen onsdag.

Av NTB | 01.11.2023 22:42:45

Sport: Ronny Deila brukte både Vetlesen og Antonio Nusa fra start i bortekampen mot laget fra nivå to. Vetlesen skulle utmerke seg mest av den norske landslagsduoen.

Igor Thiago scoret ledermålet allerede i kampens 4. minutt. Andreas Skov olsen og Denis Odoi økte hver sin gang før Vetlesen satte inn 4-0-målet i det 33. minutt.

Nusa spilte fram Skov Olsen til en kjempesjanse rett etterpå, men dansken greide ikke å få ballen i mål. Det gjorde han derimot rett før pausesignalet, og Brugge ledet med fem mål halvveis.

Vetlesen la på til 6-0 i det 54. minutt. I det 70. minutt ble han spilt gjennom og kunne ha fullført sitt hattrick, men han spilte uegoistisk til Nusa, som imidlertid skjøt rett på keeper.

Både Vetlesen og Nusa spilte hele kampen for Brugge.