Menu
Hugo Vetlesen er klar for belgisk fotball. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Vetlesen klar for Brugge

Bodø/Glimts Hugo Vetlesen (23) er klar for den belgiske toppklubben Brugge. Midtbanemannen får Ronny Deila som sjef.

Av NTB | 03.07.2023 12:13:24

Sport: Klubbene opplyser om overgangen i sosiale medier. Vetlesen forlater Glimt etter snaut tre år i klubben, og Brugge skriver at han har undertegnet en kontrakt som strekker seg til sommeren 2027.

Vetlesen slutter seg til lagets treningsleir i Nederland, heter det videre.

Nylig var han med den norske landslagstroppen i kampene mot Skottland og Kypros i EM-kvalifiseringen. Han spilte ikke for Glimt i søndagens storkamp mot Molde (2-2), ettersom en overgang var nær forestående.

«Bodø/Glimt ønsker å gratulere Hugo Vetlesen med et nytt kapittel i sin fotballkarriere og takke for alle bidrag for klubben både på og utenfor banen», skriver Glimt på sitt nettsted.

TV 2 har tidligere meldt at en Brugge-overgang skal være verdt mellom 70 og 90 millioner kroner for Glimt. I januar-vinduet avslo klubben angivelig et bud på den tidligere Stabæk-spilleren fra Feyenoord som skal ha hatt en totalramme på rundt 65 millioner kroner.

Ronny Deila tok over lederansvaret i klubben i slutten av mai. I tillegg til Vetlesen er også talentfulle Antonio Nusa (18) en del av laget som endte på 4.-plass i grunnserien og i sluttspillet sist sesong.

(©NTB)