Mats Zuccarello fikk ikke målpoeng mot Vancouver Canucks da Minnesota Wild tapte 0-2 i NHL. Foto: Pontus Höök / NTB

Vancouver Canucks stoppet Zuccarello og Wild – tapte for første gang under ny trener

Mats Zuccarello og Minnesota Wild tapte 0-2 mot Vancouver Canucks i NHL natt til fredag. Dermed stoppet nordmannens lag på fire strake seire.

Av NTB | 08.12.2023 06:59:51

Sport: Wild var inne i en god trend og hadde kun vunnet under lagets nye trener John Hynes. 48-åringen ble hentet inn etter at Zuccarrellos lag hadde tapt sju strake kamper og valgte å sparke sin forrige trener Dean Evason.

Svenske Nils Holander sendte imidlertid Canucks i føringen med drøyt to minutter igjen av 1. periode, før Teddy Blueger doblet ledelsen i starten av siste periode.

Mats Zuccarello hadde sikret seg målpoeng i ti strake kamper, men det klaffet ikke foran mål i kampen mot Canucks. Forrige kamp mot Calgary Flames noterte Oslo-mannen seg for sitt 600. målpoeng i NHLs grunnspill.

Zuccarello står med seks mål og 21 assists på 24 kamper for Wild denne sesongen.