Menu
Manchester United-kaptein Bruno Fernandes underveis i en høydramatisk semifinale mot Coventry i FA-cupen. Foto: Alastair Grant / AP / NTB

United-helt ut mot gamleklubben: – Vet aldri hva du får

Roy Keane gir Manchester United det glatte lag etter en dramatisk vei til FA-cupfinalen. Han mener klubben spilte som om den var fra nivå to.

Av NTB | 22.04.2024 07:10:29

Sport: Den harde dommen leverte han til ITV etter søndagens semifinale på Wembley. Keane hadde da akkurat sett gamleklubben så vidt ta seg forbi Coventry etter straffesparkkonkurranse.

Manchester United ledet 3-0, men mistet hele overtaket i løpet av de siste 20 minuttene av ordinær tid.

– De var heldige til slutt. Byttene og det første målet ga Coventry troen tilbake. Plutselig så de ut som et Premier League-lag i ekstraomgangene, mens United så ut som et lag fra Championship (nivå to), sa Keane og fortsatte:

– Vi har de samme diskusjonene om Manchester United hver uke. Du vet aldri hva du får fra dem.

Coventry traff tverrliggeren og fikk en scoring i det 121. minutt annullert for offside etter en VAR-sjekk. På straffer vant United 4-2.

FA-cupen er klubbens siste tittelsjanse denne sesongen. I ligaen ligger United helt nede på 7.-plass.

– Manchester Uniteds spillere og supportere tok ikke av fordi de visste at de var heldige i dag. Til slutt var de nærmest flaue, men jobben ble gjort. De tok seg til cupfinalen, sa Keane.

Iren spilte for United fra 1993 til 2005 og var klubbkaptein i store deler av perioden. Han vant blant annet Premier League sju ganger.

(©NTB)

Flere nyheter: