Jakob Glesnes gjorde selvmål i Philadelphia Unions mestercupkamp mot Deportivo Saprissa, men ble berget av lagkameraten Julian Carranzas hattrick da Union vant 3-2 i Costa Rica. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Union vant tross Glesnes-selvmål – hattrick av Carranza

Et selvmål av Jakob Glesnes ødela ikke for Philadelphia Union i 1. utslagsrunde i Concacafs mestercup. Hattrick av Julian Carranza ga 3-2-seier over Saprissa.

Av NTB | 21.02.2024 16:27:36

Sport: Det var vanskelige forhold med regn og vind i San José, og det spilte en rolle da Glesnes mot sin vilje ga det costaricanske hjemmelaget ledelsen i det 28. minutt. Han løste en situasjon ute ved sidelinja ved å spille bakover mot egen keeper Andre Blake. Ballen fikk en høy stuss på det våte underlaget, og Blake misset helt i forsøket på å dempe ballen på brystet. Den spratt forbi ham og inn i mål.

Deportivo Saprissa ledet ved pause, men i 2. omgang satte Carranza skapet på plass. Argentineren scoret i det 55., 76. og 79. minutt, og med ekte hattrick på 24 minutter var kampen vendt for godt.

Gerald Taylor ga Saprissa et trøstemål i siste minutt, men Union har et godt utgangspunkt foran returkampen på hjemmebane 27. februar. Da står det om plass i åttedelsfinalen.

Før den tid skal Union sesongåpne i MLS. Chicago Fire kommer på besøk lørdag.