Menu
Stabæks Kasper Høgh greide ikke å finne veien til mål mot Sarpsborg søndag. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Uavgjort på «tørr» Nadderud-matte – tredje poengdeling på rad for Sarpsborg

To mål på tampen sørget for 1-1 mellom Stabæk og Sarpsborg i Eliteserien søndag. Nadderud-gresset dikterte nok en gang kampen.

Av NTB | 07.05.2023 19:04:49

Sport: Det var ikke forutsetninger for en målrik affære på Nadderud søndag. Gjestene sto uten mål i to kamper på rad før oppgjøret. Samtidig var Stabæk uten mål imot på eget gress så langt i sesongen.

Likevel ble det scoringer da Bjørn Inge Utvik stanget bortelaget i ledelsen like før slutt. Sarpsborg så ut til å ta med seg alle tre poengene, men et selvmål fra Serge-Junior Ngouali ett minutt før full tid sørget for 1-1 og ett poeng til hvert av lagene.

– Vi gjør en ganske bra kamp etter forutsetningene. De skaper ingenting fram til vi gjør 1-0. Det er surt at det blir uavgjort, men vi får se på kampen som en helhet, sa Sarpsborg-trener Stefan Billborn til TV 2 etter kampen.

Stabæk-trener Lars Bohinen var på sin side fornøyd med sluttspurten til hjemmelaget.

– Vi gir oss ikke, og vi prøver å skape muligheter hele tiden, og det får vi betalt for i dag, sa han etter kampen.

Gressmatta på Nadderud viste seg stadig ikke fra sin beste side, og kampen bar preg av spilleforholdene. Søndagens vårlige værforhold skal ikke ha hatt en positiv innvirkning på den allerede slitne plenen.

– Det er fryktelig tørt ut på her. Det er hakket verre nå enn det har vært tidligere. Det er vanskelig, så ærlig må jeg være, sa Stabæk-kaptein Fredrik Krogstad til TV 2 i pausen.

Sarpsborg har dermed fått med seg seks poeng på sine første fem kamper. Blåtrøyene har nå spilt uavgjort i tre kamper på rad. Stabæk har to poeng mer etter like mange spilte.

(©NTB)

Flere nyheter: