Vipers målvakt Katrine Lunde leverte en solid annenomgang mot Krim Ljubljana da laget snudde 9-15 til xxx. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Uavgjort for Vipers etter snuoperasjon mot Krim Ljubljana

Vipers kom under med seks mål etter 1. omgang mot Krim Ljubljana, men snudde kampen i annen omgang til uavgjort 24-24 i mesterligaen for kvinner.

Av NTB | 21.10.2023 19:52:29

Sport: Laget leverte en første omgang langt under pari og lå under med 9-15 ved pause. Til tross for at laget skjerpet seg voldsomt etter hvilen. De var oppe i en 23-20-ledelse mot slutten av 2. omgang, men klarte ikke å dra i land seieren denne gangen.

Anna Vjikhireva og Janna Knedlikova ble lagets toppscorere med seks mål hver.

Vipers’ Jamina Roberts kunne ha avgjort til 25-24 i siste spilleminutt, men misset. Dermed ebbet kampen ut til 24-24.

Vipers har med det uavgjorte resultatet bare vunnet to av sine fem første kamper i gruppespillet i kvinnenes mesterliga. Laget er regjerende mester.

Katrine Lunde var tilbake mellom stengene, men klarte bare å stoppe ni skudd og hadde en redningsprosent på 31 prosent. Hun spilte seg likevel stort opp etter pause.