KFUMs Petter Nosakhare Dahl sendte KFUM tidlig i ledelsen i treningskampen mot Tromsø. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Uavgjort for Tromsø mot KFUM i Marbella – fortsatt uten seier i oppkjøringen

Tromsø sikret uavgjort i sluttminuttene av kampen takket være en sen scoring fra Sakarias Opsahl. Nordlendingene må vente på den første seieren i år.

Av NTB | 22.02.2023 15:05:37

Sport: «Kåffa» åpnet kampen sterkt og la tidlig press på motstanderne fra nord. 18 minutter inn i kampen sendte Petter Nosakhare Dahl KFUM i ledelsen. Med et knallhardt skudd kunne ikke TILs keeper Simon Thomas forhindre mål. På overtid fikk Tromsø sin scoring etter en hard avslutning fra distanse av Sakarias Opsahl.

Oslo-laget styrte mye av spillet og gikk til pause med 1-0-ledelse. Etter hvilen byttet Tromsø-trener Gaute Helstrup hele laget, men det ville seg ikke før til slutten for TIL, som spilte sin fjerde strake treningskamp uten seier.

Tidligere i år har det blitt uavgjort mot Rosenborg (1-1) og tap for IFK Göteborg (0-2) og HJK (2-3).

Tromsø spiller ny treningskamp mot Haugesund til lørdag.