Menu
Sergio Ramos skal ha blitt offer for innbrudd. Foto: Jose Breton / AP / NTB

Tyver raidet hjemmet til spansk fotballegende – barna var hjemme under innbruddet

Frekke tyver slo til mot boligen til fotballstjernen Sergio Ramos mens spanjolen spilte mesterligakamp med Sevilla i forrige uke. Fire små barn var hjemme.

Av NTB | 27.09.2023 13:22:31

Sport: Spansk politi og ulike medieoppslag bringer opplysninger om innbruddet onsdag.

– Episoden blir etterforsket, sier en talskvinne for den spanske politistyrken Guardia Civil til nyhetsbyrået AFP.

Hun legger til at det på tidspunktet for innbruddet var personer inne i huset, uten å gi ytterligere detaljer. Ifølge spanske medier skal de fire barna til Ramos og to barnepiker som passet på dem ha vært hjemme under innbruddet i byen Bollullos de la Mitacion.

Ingen av dem ble skadet.

Da tyvene slo til spilte 37 år gamle Ramos selv mesterligakamp for Sevilla mot franske Lens. Hans kone Pilar Rubio var også borte.

Tyvene skal ha stukket av med luksusklokker, smykker, designerklær og kontanter.

Ramos ble i 2012 rammet av et innbruddsforsøk mot hjemmet hans i den spanske hovedstaden mens han spilte for Real Madrid. Den gangen forlot tyvene stedet da de skjønte at forsvarsspilleren var hjemme.

Ramos – som har 180 landskamper for Spania – kom tilbake til Sevilla fra Paris Saint-Germain i begynnelsen av september.

Ramos føyer seg til en lang liste med fotballspillere i Spania som har hatt innbrudd hjemme mens de har spilt kamper. Karim Benzema, Álvaro Morata og Gerard Pique er blant de andre ofrene.

(©NTB)