Menu
Finansselskapet Fidelity har senket verdivurderingen av sin Twitter-aksjepost med rundt to tredeler siden Elon Musk tok over nettplattformen. Foto: Carina Johansen / NTB

Twitter kan være verdt en tredel av hva det var da Musk overtok

Twitter kan være verdt en tredel av det selskapet var verdt da Elon Musk kjøpte det i fjor, mener finansselskapet Fidelity.

Av NTB | 31.05.2023 16:28:49

Kultur og underholdning: Fidelity har nedskrevet markedsverdien på sin aksjepost i Twitter for tredje gang, denne gang til 6,6 milliarder dollar. Det er skarpt ned fra nesten 20 milliarder dollar i oktober.

Det er uklart hvordan selskapet kom fram til verdien. Fordi Fidelity er et åpent aksjeselskap, må det oppdatere aksjonærene om utviklingen i porteføljen.

Musk overtok Twitter i oktober etter en lang rettsprosess og flere måneder med usikkerhet. Tesla-gründeren, som også eier romfartsselskapet Spacex, kjøpte nettplattformen for 44 milliarder dollar.

Oppkjøpet ble finansiert med blant annet lån. Musk har sagt at prisen var for høy, men at selskapet hadde stort potensial. I april erkjente han overfor BBC at det har vært strevsomt å drive selskapet, men sa at Twitter så å si gikk i null. Han sa videre at det vil gå med overskudd i inneværende kvartal om «den nåværende trenden fortsetter».

(©NTB)

Flere nyheter: