Menu
TV 2-sjef Olav T. Sandnes i lykkeligere tider. Foto: Tuva Åserud / NTB

TV 2-sjefen knuste ankelen i hytteulykke

Sjefredaktør og administrerende direktør Olav Sandnes i TV 2 skulle male hytta sist søndag kveld, men kom ikke langt før han falt og ødela ankelen.

Av NTB | 02.07.2024 20:03:32

Ulykker og naturkatastrofer: – Jeg skulle ned stigen med malingsspannet, og så skled stigen. Da trynet jeg, og så tverrsnittet jeg foten. Den sto i 90 grader. Jeg hadde maling over hele meg. Hunden min fikk også Drygolin på seg. En Donald Duck-situasjon, sier Sandnes til TV 2.

En av hyttenaboene til Sandnes er tilfeldigvis lege og fikk vridd foten tilbake på plass før TV 2-toppen ble sendt til sykehus i Tønsberg. Han har blitt operert og skal opereres igjen i Oslo denne uka.

– Det er et komplisert brudd, så de må rekonstruere en del av ankelleddet, sier TV 2-sjefen.

Nå blir det, naturlig nok, mye sport på TV i sommer.

– Det blir Tour de France og EM i fotball, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: