Menu
USAs tidligere president Donald Trump skal for første gang på sju år stille til et CNN-arrangement. Arkivfoto: Michael Conroy / AP / NTB

Trump på CNN-arrangement dagen etter overgrep- og ærekrenkelseskjennelse

USAs tidligere president Donald Trump er ventet å dukke opp på skjermen hos CNN for første gang på sju år onsdag, dagen etter en knusende kjennelse mot ham.

Av NTB | 10.05.2023 10:04:38

Kultur og underholdning: Arrangementet finner sted i New Hampshire og er en to timers lang seanse der CNN-ankere og publikum vil kunne stille Trump spørsmål. Arrangementet ble kunngjort i forrige uke og var allerede da ventet å bli bemerkelsesverdig, da CNN og Trump lenge ikke har vært på bølgelengde.

Men etter kjennelsen fra et sivilt søksmål anlagt mot ham av E. Jean Carroll kom tirsdag, er det trolig at seansen blir enda mer anspent. Juryen fant at Trump hadde utsatt Carroll for seksuelt overgrep midt på 1990-tallet og siden ærekrenket henne.

Trump har varslet at han vil anke kjennelsen. Og han ser på invitasjonen fra CNN som en mulighet til å nå bredere ut enn til de som vanligvis ser på de konservative nyhetskanalene han foretrekker, ifølge hans talsperson Steven Cheung.

– Trump er en bevist vinner. Han viker ikke unna noe og møter dem på strak arm, sier Cheung.

(©NTB)

Flere nyheter: