Menu
Anders Trondsen fikk rødt kort søndag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Trondsen fikk direkte rødt kort da IFK-krisen ble forverret

IFK Göteborg står med fire strake tap og null scorede mål i Allsvenskan i fotball. Søndagens kamp ble avsluttet med at Anders Trondsen ble utvist.

Av NTB | 23.04.2023 18:04:11

Sport: Kampen mot Djurgården endte med 0-1-tap. Hampus Finndell ble matchvinner for hjemmelaget etter kun seks minutters spill.

Åtte minutter på overtid hoppet Anders Trondsen inn i en duell med en Djurgården-spiller. Dommeren mente at nordmannen rettet albuen mot sin motstander og viste ut Trondsen.

Trondsen hadde da vært på banen i drøye tjue minutter.

28-åringen har slitt med skadeproblemer de siste årene og blant annet gjennomgått to operasjoner. Sist mandag gjorde han comeback for IFK mot Malmö.

– Det har selvfølgelig vært veldig tungt. Fotball er på mange måter det eneste jeg har, og jeg har ofret alt for å bli fotballspiller. Mange kjenner meg ikke som noe annet enn fotballspilleren Trondsen, og det er det jeg blir bedømt på, sa Trondsen til Expressen etter den kampen.

Nå må han belage seg på en periode med karantene.

28-åringen har en fortid i blant annet Stabæk, Rosenborg og Sarpsborg. Han står med fire landskamper for Norge.

IFK Göteborg har kun Brommapojkarna bak seg på tabellen i Allsvenskan etter søndagens tap. Bunnlaget har samtidig en kamp til gode.

Eman Markovic fikk også de siste drøye 20 minuttene som innbytter for IFK mot Djurgården. Oliver Berg og Gustav Wikheim var begge med i hjemmelagets startoppstilling og ble byttet ut i annen omgang.

(©NTB)