Tromsø fikk det tøft mot KBK søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Tromsø med elendig sesongstart – tredje strake tap med 0-1 for KBK

Tromsø tapte for tredje gang på like mange kamper i årets eliteserie da de røk 0-1 for Kristiansund søndag. Fjorårets serietreer er foreløpig tabelljumbo.

Av NTB | 21.04.2024 19:00:35

Sport: Dermed er poengfangsten lik null etter klubbens tre første kamper i sesongen. Det står i kontrast til fjorårets overraskende tredjeplass.

KBK kom til en rekke sjanser mot slutten av førsteomgangen, og fem minutter før pause kom de med et skremmeskudd da Brynjolfur Willumsson tvang Jakob Haugaard ut i full strekk.

Fire minutter senere satt den i nettet. I etterdønningene av en corner fikk Pape Guèye muligheten fra få meter og banket til på halv volley til 1-0.

Vondt så ut til å bli til verre for gjestene da KBK fikk straffespark like før timen spilt. Willumsson holdt imidlertid Tromsø inne i kampen da han traff stolpen fra elleve meter.

Vegard Erlien var nær scoring ti minutter før slutt og kunne sikret et etterlengtet poeng, men ballen endte i klypene til Michael Lansing.

KBK møter Træff til cupkamp onsdag. Deretter venter Strømsgodset på bortebane søndag.

Tromsø møter på sin side Fløya i cupen onsdag, før Sarpsborg tar turen nordover til eliteseriekamp søndag.