Menu
Tromsø opplevde kjedelige konsekvenser da de forsøkte å tilby gratisbilletter til barn og unge. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Tromsø må ta billettgrep etter sabotasje: – Trist

Tromsø ønsket å gi barn muligheten til å gå gratis på årets siste hjemmekamp, men ble stoppet av noen som reserverte flere hundre billetter på falskt grunnlag.

Av NTB | 14.11.2023 12:29:51

Politikk: Tromsø har omtalt saken på eget nettsted under overskriften «Trist for barna». Medaljejagende TIL ønsker å fylle opp stadion hjemme mot Haugesund 26. november og ville i utgangspunktet gi gratis inngang til alle under 18 år.

«Det har fått konsekvenser man ikke så for seg, og nå har klubben tatt grep ved å sette en symbolsk sum på billetten», meddeler eliteserieklubben.

Fra og med tirsdag koster billettene 10 kroner for dem under 18 år.

– Det er veldig kjedelig at noen ødelegger for byens barn og unge. Vi er lei oss for at vi må gjøre grep som gjør at det ikke er like enkelt for barna å komme seg på kamp. At det er noen få som ødelegger for fellesskapet, synes vi er trist, men vi er nødt til å gjøre grep ved å legge en symbolsk sum på billetten, sier TILs arrangementsansvarlig Ingar Angell Nicolaysen.

Til avisen Nordlys forteller klubbens daglig leder Øyvind Alapnes at man har klart å spore opp 700 av billettene som er hentet ut på gale premisser. Avisens politiske redaktør Maja Sojtaric har selv opplevd at hennes navn er blitt brukt på falskt vis, og hun fikk epostbekreftelse på at hun skal ha hentet ut nesten 400 billetter.

– Vi har fått beskjed om at det er folk som har utnyttet det. Vi har klart å spotte majoriteten av de som har tatt ut «tullebilletter». De fleste har noen fellestrekk som gjør at vi klarer å finne fram til det, sier Alapnes.

(©NTB)