Kristian Blummenfelt ble nummer ni i prøve-OL i Paris fredag. Foto: Marit Hommedal / NTB

Triathlon: Blummenfelt nummer ni i prøve-OL

Kristian Blummenfelt kjempet seg inn til en niendeplass i triathlonkonkurransen under prøve-OL i Paris fredag.

Av NTB | 18.08.2023 15:24:53

Sport: Nordmannen løp inn til tiden 1.41.52 etter 1500 meters svømming, 40 kilometer sykling og ti kilometer løping.

Konkurransen ble avholdt i Paris der neste års sommer-OL arrangeres. Blummenfelt er regjerende mester i triathlon fra lekene i Tokyo.

Vetle Bergsvik Thorn løp inn til en 35.-plass, mens Casper Stornes ble nummer 42.

Det var britiske Alex Yee som var først over målstreken. Blummenfelt var slått med 50 sekunder.

Fredagens konkurranse har vært mye omtalt i forkant på grunn av varierende vannkvalitet i Seinen der svømmedelen ble gjennomført.