Menu
Tre av de fem personene som var involvert i trafikkulykken i Flekkefjord mandag morgen, er kritisk skadd. Foto: Anette Larsen Aass / Avisen Agder / NTB

Tre personer kritisk skadd etter at russebil kjørte av veien i Flekkefjord

Tre av de fem personene som var involvert i trafikkulykken i Flekkefjord mandag morgen, er kritisk skadd.

Av NTB | 01.05.2023 12:54:09

Ulykker og naturkatastrofer: Det opplyser operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt til NTB.

– Alle er fløyet vekk fra stedet med hvert sitt helikopter. En er fløyet til Stavanger, en til Kristiansand og en til Oslo, sier operasjonslederen.

Det er blitt benyttet en SAR Queen og to luftambulanser til å fly personene bort fra stedet.

Det var like før klokka 6 at politiet meldte om ulykken. En russebil hadde kjørt av veien og sto med hjulene delvis ute i vannet. Veien ble stengt i lang tid etter ulykken, men klokken 12.50 melder Vegtrafikksentralen sør at veien er åpnet igjen.

De tre personene var alle elever ved Flekkefjord videregående skole. Som følge av ulykken har skolen mandag åpnet dørene, slik at elever og foresatte har et sted de kan samles. Kriseteamene til Flekkefjord og Kvinesdal kommune er også etablert.

– Vi vet ikke utfallet av denne ulykken, men vi håper selvsagt at det går bra. Det er ganske mange som føler seg berørt, sier rektor Tor-Inge Rake til NTB.

Han forteller at politiet er til stede på skolen og gir både elevene og de foresatte en oppdatering i saken hver time.

Dette er andre gang på kort tid at en alvorlig trafikkulykke har rammet skolen. 13. mars omkom to elever ved skolen etter å ha kjørt av veien ved Moi i Rogaland.

– Det er helt forferdelig, sier rektoren.

Flere nyheter: