Endre Strømsheim havnet på sprintpallen i IBU-cupen lørdag. Her er han avbildet i Holmenkollen i 2019. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Tre norske pallplasser i IBU-cupen

De norske skiskytterne markerte seg med flere toppresultater i lørdagens sprintrenn i IBU-cupen i slovakiske Brezno-Osrblie.

Av NTB | 07.01.2023 16:06:09

Sport: Best ut av dem kom Isak Frey. Han ble nummer to i herresprinten bak halvt norske Éric Perrot fra Frankrike. Det skilte 24 sekunder mellom dem i mål.

Frey skjøt feilfritt på standplass, men greide ikke å slå Perrot (én strafferunde) i løypene. På pallen fikk han med seg lagkamerat Endre Strømsheim, som noterte én bom på ståendeskytingen.

Mats Øverby sørget for at Norge hadde tre mann blant de fire beste. Også han fikk ett bomskudd på siste skyting.

Tidligere på dagen tok Juni Arnekleiv tredjeplassen i kvinneklassen. På veien var hun én gang innom strafferunden. Det skilte 12,3 sekunder opp til den italienske vinneren Eleonora Fauner.

Frida Dokken ble nummer fire og hadde én bom på siste skyting.