Menu
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

Travel natt for politiet

Trusler med våpen på Stord, promillekjøring på Karmøy, slagsmål i Haraldsgata og hindret politiets arbeid. Dette er blant sakene politiet har jobbet med i natt.

Av Egil M Solberg | 10.10.2021 10:15:29

Politilogg: I løpet av natten er det meldt om flere voldsepisoder både mot privatpersoner, vektere og politiets tjenestemenn.

Det er også blant annet meldt om trusler med gassvåpen på Stord og promillekjøring på Karmøy.

I tillegg har det vært mange ordensforstyrrelser og klager på høy musikk.

Trusler med våpen på Stord

Det kom ved 02.05-tiden i natt melding om at en beruset mann var observert med et skytevåpen på innsiden av jakken ved et utested i Leirvik. Det var ingen opplysninger om at han hadde truet noen med våpenet. Idet politiet var på vei til stedet så hadde en vakt på stedet tatt fra han våpenet. Det viste seg å være et gassvåpen. Politiet fikk kontroll på mannen som er 29 år gammel, og tok beslag i gassvåpenet. Mistenkte blir anmeldt for brudd på våpenloven og trusler med skytevåpen.

Promillekjøring på Karmøy

Politiet kontrollerte et kjøretøy på Karmøyvegen 01.25-tiden i natt. Fører var en 30 år gammel mann som var beruset. Han blåste til over tillatt lovlig verdi i alkometeret. Nødvendige prøver er tatt og hans førerkortet er beslaglagt.

Slagsmål i Haraldsgata

Det var ved 01.40-tiden at det ble meldt om slagsmål i gågata i Haugesund. Her var flere personer involvert. Da politiet kom til stedet, viste det seg at det var snakk om tre menn i alderen 17-21 år. De hadde slått til to menn i 20 års alderen. Den ene av disse hadde behov for legetilsyn. To av de mistenkte ble pågrepet og innsatt i arrest. Politiet foretok avhør av de fornærmede på stedet.

Hindret politiets arbeid

Ved 01.30-tiden i natt kom en politipatrulje over to berusede menn i 30 års alderen, utenfor et utested i Leirvik sentrum. De var lite samarbeidsvillige og hindret politiet i sitt arbeid på stedet. Den ene av mennene blir anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted og den andre blir anmeldt for hindring av offentlig tjenestemann. De ble begge bortvist.

19-åringe kranglet seg i arresten

En politipatrulje påtraff to berusede 19-åringer i sentrum av Haugesund ved 00.20-tiden. De hadde en ufin oppførsel og var lite samarbeidsvillige. Begge to ble bortvist fra sentrum. En av disse etterkom ikke pålegget, han ble innbragt til arresten og anmeldt.

Nektet å dra fra sentrum

En beruset 20 år gammel mann ble innbragt til arresten og anmeldt i Haugesund ved 00.30-tiden i natt. Mannen nekte å etterkomme pålegg etter han han tidligere på kvelden var bortvist fra sentrum.

Det samme skjedde tidligere på kvelden. Ved 22.30-tiden påtraff politiet en 18 år gammel mann som var bortvist fra sentrum tidligere på kvelden. Han var sterkt beruset og hadde en ufin oppførsel. Han anmeldes også, men slapp overnatting i arresten.

Mye offentlig drukkenskap i Sauda

Ved 01.10-tiden var det en 20 år gammel dame som ble anmeldt for drikking av alkohol på offentlig sted.

Ved 01.15 ble en beruset 23 år gammel mann bortvist fra sentrum til søndag morgen på grunn av ufin oppførsel. Han blir også anmeldt for å ikke å etterkomme pålegget gitt av politiet.

Ved 02.10-tiden var det en 22 år gammel dame som ble anmeldt for drikking av alkohol på offentlig sted.

Flere nyheter: