fbpx
Menu
*politi
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Travel natt for politiet

Overstadig beruselse, anmeldt for skadeverk, slagsmål på Indre kai og på Frakkagjerd, kvinne tatt for promillekjøring og motorstans på Karmsund bro. Det har vært nok å ta seg til for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 09.11.2019 06:50:12

Politiloggen: Det er politipatruljene på Haugalandet som har hatt de fleste oppdragene natt til lørdag.

Overstadig beruset

En 56 år gammel mann ble bortvist fra sentrum ved 02.30-tiden. Han var veldig beruset og klarte ikke oppføre seg, opplyser politiet.

Anmeldt for skadeverk

Ved 02-tiden i natt ble en 22 år gammel mann anmeldt for skadeverk. Han knuste en rute i Strandgata i Haugesund.

Slagsmål på Indre kai

Ved 01.20-tiden i natt ble det meldt om slagsmål ved et utested på Indre kai i Haugesund. Politiet oppretter sak for ordensforstyrrelse og kroppskrenkelse. En 35 år gammel mann har status som mistenkt i saken.

Slagsmål på Frakkagjerd

Det ble meldt om slåssing mellom flere ungdommer på Frakkagjerd ved 22-tiden fredag kveld. Politiet ble sendt til stedet med flere patruljer og kom i kontakt med noen ungdommer. Ungdommene ble etterhvert hentet av sine foreldre. Det er ikke meldt om personskade.

Kvinne promillekjørte

En politipatrulje stanset ved 21.50-tiden fredag kveld en personbil med bakgrunn i kjøringen. Bilen ble stanset i Strandgata og føreren viste seg å være en beruset kvinne i 30-årene. Hun ble framstilt for blodprøvetaking på legevakten. I tillegg har politiet avskiltet bilen hennes på grunn av begjæring.

Motorstand på Karmsund bro

En bil ble stående midt på Karmsund bro i retning Haugesund ved 18.40-tiden fredag kveld. Bilen sto med nødblink på, men uten varseltrekant. En politipatrulje ble sendt til stedet og situasjonen skapt en del kø på stedet. Det ble satt opp manuell dirigering på stedet. Bergingsbil måtte til for å fjerne kjøretøyet.

Flere nyheter: