Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Travel natt for politiet

Det har vært en travel natt for politiet med mange oppdrag knyttet til fest og feiring på Haugalandet og i Sunnhordland i natt.

Av Egil M Solberg | 26.09.2021 07:46:53

Politilogg: Natten har vært preget av mange ordensforstyrrelser, bortvisninger og forstyrret nattero.

Oppdragene er fordelt over hele distriktet. Det er imidlertid ingen alvorlige hendelser knyttet til feiringen av at landet gjenåpnes etter koronapandemien.

Det kokte på mange av utestedene i Haugesund.

Haugalandet

Ved 21.30-tiden lørdag kveld ble det meldt om uro i et kollektiv i Haugesund sentrum. En mann i 40-årene skal ha trengt seg inn på rommet til en annen beboer i en leiligheten. Han fulgte ikke pålegget og politiet måtte dra tilbake til stedet.

En mann tidlig i 20-årene ble tatt i besittelse av narkotika i haugesund ved 23.40-tiden. Det var en narkotikahund som markerte på mannen.

En motorsykkel kjørte fra politiet på Vestre Karmøyveg på vei mot Skudeneshavn i 00.40-tiden i natt. Vedkommende stanset ikke for kontroll da den forsvant.

En beruset mann i 20-årene hoppet i Smedasundet like etterpå. Det gjorde han like etter at han hadde slått til en annen person.

Det ble meldt om flere ulike voldsepisoder i sentrum av Haugesund med menn tidlig i 20-årene utover natten.

Ved 02-tiden ble en kvinne truet av en mann i 40-årene på en privatadresse i Haugesund. Vedkommende hadde imidlertid forlatt stedet før politiet ankom stedet. Han ble imidlertid påtruffet senere på natten.

Litt senere ble en kvinne i 20-årene funnet i en busk i Haugesund sentrum. Det var andre som meldte fra om kvinnen og politiet fikk tatt vare på henne.

Ved 03.40-tiden var det to kvinner som barket sammen i sentrum av Haugesund. De to kvinner er på i henholdsvis 30- og 50-årene. De ble også bortvist fra stedet. Det er uklart om noen av dem vil anmelde saken.

Sunnhordland

To personer ble bortvist på Stord natt til søndag. En 19 år gammel mann ble bortvist fra Leirvik, og en 25 år gammel mann ble bortvist på Bømlo.

En 18 år gammel jente ble plukket opp fra vannet på kaien i Leirvik i natt. Hun var beruset og hadde bestemt seg for å ta et nattbad.

Flere nyheter: