powergym
Menu
politi

Travel natt for politiet

Funnet bevisstløs i veikanten, knivtrusler, 16-åringer på fest, overstadig på julebord, kastet egg på samboer, bråk i taxikøen og generelt mange ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 28.11.2015 13:03:39

Knivtrusler på Stord
En mann i 40-årene oppsøkt en adresse en adresse på Stord og truet sin ekskjæreste med kniv ved 21.50-tiden fredag kveld. Det var tre personer på stedet i tillegg til mistenkte. Mannen hadde etter en stund forlatt adressen uten å skade noen. Bevæpnet politi pågrep mannen på hans bopel et annet sted på Stord ved 23.20-tiden. Pågripelsen skjedde uten videre dramatikk. Det ble tatt beslag i kniven som det ble truet med. Mannen ble transportert til Haugesund og innsatt i varetektsarrest. Han blir avhørt lørdag formiddag.

16-åringer og høy musikk
Naboer klaget på høy musikk fra en adresse i Ørpetveitvegen i Haugesund ved 00.05-tiden i natt. Politiet opplyser at de har vært på stedet flere ganger tidligere av samme grunn. To 16 år gamle jenter ble hentet ut og tatt med til politihuset i påvente av at de ble hentet av foreldre.

Overstadig dame på julebord?
En kvinne i 30-årene ble funnet overstadig beruset på Indre kai i Haugesund ved 01.40-tiden i natt. Hun ble tatt vare på av politi inntil en bekjent av henne tok ansvar for å få henne trygt hjem. Det er ukjent om beruselsen var et resultat av julebord.

Bevisstløs mann funnet i veikanten
En mann ble funnet bevisstløs liggende i vegbanen på Stord ved 02-tiden i natt. Politiet fikk ikke kontakt med mannen som også hadde et kutt i bakhodet. Mannen ble tatt med til sykehus i ambulanse. Det viste seg at det hadde vært tumulter inne på en pub i Sagvåg. Flere personer hadde gått ut for å gjøre opp. Etterhvert kom politiet i kontakt med 20-åring som var kraftig beruset. Han erkjente å ha vært i håndgemeng med mannen som lå igjen i gata. Under avhør på stedet ble han så aggressiv og dum at han til slutt ble transportert til Haugesund og innsatt i drukkenskapsarrest. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse. Lørdagen vil vise om han også blir anmeldt for kroppskrenkelse.

Bortvist fra sentrum
En 28 år gammel mann ble bortvist fra sentrum frem i natt etter at han hadde kranglet med en ordensvakter på en pub på Indre kai i Haugesund.

Kastet egg etter samboer
Et sjalusidrama førte til eggkasting hjemme hos et par på Åkrehamn i natt. Det var ved 02.50-tiden at det ble meldt om husbråk. Mann kaster da egg etter samboer. Det ble senere forklart at de hadde vært på en pub og at sjalusi førte til krangel i hjemmet etterpå. Mann sa seg villig til å overnatte i husvill hos politiet for å gjenopprette ro og orden.

Heftig krangel på Stord
Et kjærestepar havnet i heftig krangel etter en tur på byen i Leirvik i natt. De to roet seg da politiet ankom. Mannen var gått hjem før politiet kom. Damen ville gå hjem når mannen hadde roet seg ned.

Ukvemsord mot politiet i taxikøen
En mann i 20-årene ble innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest etter en krangel i drosjekøen i Haugesund ved 03.40-tiden i natt. Da politiet dukket opp, øste mannen av seg med ukvemsord og forulempet tjenestemannen. Han nektet også å oppgi personalia. To mann i henholdsvis 30-årene- og 20-årene ble bortvist fra sentrum for resten av natten.