powergym
Menu
politi

Travel natt for politiet

Oversvømmelse, trafikkulykke, trimmet moped, tatt med narkotika i bil, fikk slått ut tann og syv personer ble bortvist fra Haugesund. Dette er noen av oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 25.10.2015 12:38:48

Innbrudd i båt
Politiet fikk lørdag kveld melding om innbrudd i en båt i Kopervik. Det var da brutt opp noen luker akter i båten. Det er uklart om noe er stjålet. Forholdet er anmeldt.

Oversvømmelse på veiene
På grunn av mye nedbør ble det meldt om overvann på vegene flere steder i distriktet. Det ble spesielt høyt vann på E 39 ved Sundfør i Tysvør.

Kranglet seg hjem
En gjest ved et utested i Haugesund stelte i stand en ordensforstyrrelse på et utested lørdag kveld. Han var beruset og kranglete. Dette endte med at han ble den første for natten som ble bortvist fra Haugesund sentrum.

Trafikkulykke under forbikjøring
Fire personer ble sendt til legevakten etter en trafikkulykke i Skudeneshavn ved 22.40-tiden lørdag kveld. Ingen ble alvorlig skadet. Ulykken inntraff da en 18 år gammel mann forsøkte seg på en forbikjøring og mistet kontrollen. Ulykken skjedde på fylkesvei 47 ved Risdalssletta. Politiet tok beslag i den ferske sjåførens førerkort.

Trimmet moped i Haugesund
Politiet fattet lørdag kveld mistanke til en moped som ved kontroll viste seg å være trimmet. Det var en 16 år gammel gutt som var ute å kjørte ved 23-tiden lørdag kveld. Guttens verge ble informert og mopeden avskiltet.

Fikk sove i drukkenskapsarrest
En overstadig beruset mann i 20-årene ble første overnattingsgjest i drukkenskapsarresten i natt. Ved 00.15-tiden var han blitt så beruset at han ikke lenger kunne ta vare på seg selv. Mannen ble funnet i Haugesund sentrum.

Kranglet seg i arresten
På Stord ble to berusede menn i 20-årene kjørt til arresten i Haugesund etter at de nektet å etterkomme politiets pålegg ved 00.45-tiden i Haugesund. De er anmeldt for ordenforstyrrelse og for ikke å etterkomme pålegg gitt av politiet.

Vold på fest i Ølensvåg
Politiet måtte rykke ut til en fest i Ølensvåg ved 01-tiden i natt. En festdeltaker ble da anmeldt for å ha slått en annen gjest i ansiktet. Mistenkte ble kjørt hjem.

Kjørte bil i narkorus
Da sivilt politi stanset en bil i Haugesund ved 01.10-tiden i natt, ble det avdekket at føreren var ruset på narkotika. Patruljen hadde med seg hund som markerte på føreren. Mannen er av utenlandsk opprinnelse og i 20-årene. Det er opprettet sak og mannen er anmeldt.

Innbrakt fra utested
En mann i 20-årene ble innbrakt til arresten i Haugesund i natt etter at han forstyrret personalet på et serveringssted i Haugesund sentrum. Det var ved 02.15-tiden i natt at betjeningen hadde fått nok av mannen og ba politiet om hjelp.

Slagsmål i sentrum
To menn i 30-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse etter et slåssing mellom dem i Haugesund sentrum i natt. Ingen av dem hadde synlige skader. De ble også bortvist fra sentrum for resten av natten. Det var ved 02.30-tiden at politiet stanset slagsmålet mellom de to.

Slått ned i Haugesund
En mann ble angrepet og slått ned utenfor Pizzabakeren på Bremnes ved 02.30-tiden i natt. Det var imidlertid ikke nødvendig med legebehandling for mannen. Gjerningsmannen er kjent.

Fikk slått ut tann
En mann fikk slått ut en tann utenfor et utested på Sagvåg ved 02.33-tiden i natt. Han ble kjørt til legevakten for behandling. Gjerningsmannen er for fornærmede helt ukjent, men beskrives som; 25 år eller eldre, han var iført en grå dressjakke, og var ca 180 høy. Politiet ber om tips på telefon 02800.

Mange bortvisninger
I løpet av natten er syv personer bortvist fra sentrum på grunn av beruselse og upassende oppførsel.