powergym
Menu
politi

Travel natt for politiet

Voldtekt, taxitrøbbel, festivalbråk, slagsmål, innbrudd, skilttyveri og mange ordensforstyrrelser. Her han du lese mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 18.07.2015 07:19:23

01.20 Innbrudd i Haugesund
Det er tatt ut en rute til et soverom i en bolig i Haugesund. Dette er det eneste rommet som ikke har alarm. Huseier flyttet nå verdisaker til andre rom med alarm. Intet er meldt stjålet.

01.50 Urinering på Indre Kai
En 35 år gammel mann ble observert av politiet da han urinerte utenfor et utested på Indre kai. Forholdet er anmeldt og mistenkte var villig til å vedta boten.

02.30 Taxikunde uten penger
En 27 år gammel mann tok taxi i Haugesund uten å være i stand til å gjøre opp for seg. Han blir anmeldt dersom ikke taxituren betales i løpet av kort tid.

02.37 Bortvist fra festivalområde
En beruset 22-åring ble bortvist fra festivalområdet i Vikedal etter at han kranglet med vaktene. Han insisterte på å komme inn på området til tross for at det var stengt for natten.

02.50 Drikke alkohol offentlig
En 20 år gammel mann ble tilsnakket av politiet etter at han drakk alkohol på offentlig sted. Han nektet å helle ut restene og drakk istedet opp det han hadde på flasken foran politiet. Nå er han anmeldt for dette.

02.54 Slagsmål i sentrum
En 26 år gammel mann ble kjørt til sykehuset med skader i ansiktet etter et slagsmål i sentrum av Haugesund. En 22 år gammel mann er innsatt i arrest etter slagsmål. Vitner er avhørt og saken etterforskes videre i løpet av dagen. Hendelsesforløpet var lørdag formiddag fortsatt uavklart.

03.09 Voldtekt på festival i Vikedal
En 18 år gammel kvinne ble kontaktet av politiet. Hun fortalte da at hun kort tid tidligere var blitt voldtatt. En 22 år gammel mann er pågrepet og saken etterforskes videre. Kvinnen ble tatt med til undersøkelse på voldtektsmottaket.

03.30 Vold mot samboer
En 33 år gammel mann er mistenkt for vold mot sin samboer på Stord. Kvinnen er behandlet for skader i ansiktet og politiet etterforsker saken videre.

03.45 Bortvisning fra sentrum
Fire berusede menn på henholdsvis 29-, 31-, 35- og 39 år ble bortvist fra Indre Kai i Haugesund etter tilløp til slåssing.

05.00 Innbrudd i bolig
En huseier sør i Haugesund tok kontakt med politiet etter at han hadde vært på en bytur. Han oppdaget da at en skyvedør var åpen, men kunne ikke se at noe var stjålet. Først etter en stund oppdaget han at det var stjålet smykker fra soverommet. Politiet har vært på stedet og gjennomført en åstedsundersøkelse.

06.00 Tyveri av bilskilt
Politiet stoppet en bil som manglet begge skiltene. Bileier hadde nettopp kjørt sin kone på jobb og ikke oppdaget at skiltene var borte. Politiet ser ikke bort fra at skiltene kan dukke opp på andre biler og ønsker tips dersom noen har opplysninger. Skiltene som etterlyses har kjennetegn ST 28306. Tips politiet på telefon 02800.