powergym
Menu
Politi

Travel natt for politiet

Øksedrama på Karmøy, uaktsom kjøring, glemte pizza i ovnen, i narkorus på utested, stakk av med veiskilt, bråk på festival og klager på høy musikk. Les mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 12.07.2015 10:26:15

22.00 FANT SKADET HUND
En skadet hund ble funnet i Sauda. Hunden er lys, langhåret, 40-50 cm høy. Den hadde skader i en fot og blødde fra munnen. Den er merket: 475-478-5574 og SIGGY.

03.30 ØKSEDRAMA PÅ KARMØY
To berusede menn i 50-årene kranglet og det ble fremsatt trusler. Den ene mannen hadde vist fram en øks og sa at han ville bruke den dersom den andre ikke forlot adressen. Saken er anmeldt.

00.00 KJØRTE MOT TRAFIKKEN
En bilfører er anmeldt etter at han kjørte mot kjøreretningen ved Shell stasjonen på Avaldsnes.

00.30 BORTVIST FRA SENTRUM
En berusa mann i 40-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av dårlig oppførsel og sterk beruselse. Han ble bedt om å holde seg bort fra byen frem til klokken 08.00.

01.00 BORTVIST FRA FESTIVAL
En mann i 20-årene ble bortvist fra festivalområdet i Vikedal etter en ordensforstyrrelse i natt. Mannen var beruset og utagerende.

01.30 URINERING I GATA
En mann i 40-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted på Stord i natt. En politipatrulje var vitne til at mannen urinerte ute på gata.

02.00 SOVNET FRA PIZZA I OVNEN
En vekter i Haugesund rykket ut på en alarm og fant beboeren i 50-årene sovende, mens brannalarmen ulte i natt. Det var mye røyk i boligen etter at mannen hadde sovnet fra en pizza i ovnen. Mannen ble ikke skadet. Sak er opprettet.

02.30 MER URINERING PÅ STORD
Denne gang var det en mann i 30-årene som ikke kunne holde seg. Han urinerte ute på gata mens politiet sto og så på. Nå er han anmeldt for urinering på offentlig sted.

03.00 NARKOTIKA PÅ UTESTED
To menn i slutten av 30-årene ble påtruffet ved et utested i Haugesund påvirket av narkotika i natt. De ble begge avhørt og anmeldt.

03.30 STAKK AV MED VIKEPLIKTSKILT
To menn i begynnelse av 20-årene ble påtruffet av en politipatrulje i Vikedal mens de bar på et vikeplikt skilt i natt. De to erkjente å ha skrudd ned skiltet. Nå er de anmeldt.

04.00 TIL ANGREP PÅ POLITIET
En 20 år gammel mann er anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann i Haugesund i natt.

Ellers har det vært mange meldinger om høy musikk flere stader i politidistriktet i natt. Politiet har rykket ut til flere steder for å dempe musikken. Det er i denne forbindelse gitt advarsler. Ingen ble anmeldt for dette i natt.