Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Funnet bevisstløs på terrasse, brann på campingplass i Skjoldastraumen, MC-ulykke i Tysvær, vekter til legevakten etter voldshendelse, kvinner i voldshendelse og mange andre ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 07.05.2023 08:47:05

Politilogg: Det har vært mye folk ute og det har vært en travel natt med mange oppdrag for politiet natt til søndag.

Funnet bevisstløs på terrasse

Det var ved 21.10-tiden at det kom inn melding om en mulig skadd person utenfor en adresse i Kopervik. En mann lå bevisstløs på en terrasse. Det kan se ut som om han har falt om i forbindelse med sykdom. Det var ingen andre til stede i leiligheten. Mannen ble transportert til sykehuset av luftambulansen.

MC-ulykke i Tysvær

Ved 22.47-tiden rykket nødetatene ut etter meldinger om en MC-ulykke i Tysværvegen ved Dillardalen. Det var snakk om en trafikkulykke på E39 der en motorsykkel skal ha hatt et sammenstøt med et rådyr. Fører av MC-en var ved bevissthet.

Vekter til legevakten etter voldshendelse

I 22:36-tiden måtte en vekter på et utested sjekkes av lege etter at han fikk seg et slag i tinningen. En gjerningsperson stakk fra stedet. Politiet kjente lørdag kveld ikke til vedkommende sin identitet. Saken etterforskes.

Promillekjøring på Fitjar

Klokken 22.45 kom det melding om at en mann i 20-årene ble anmeldt for kjøring i alkohol-påvirket tilstand på Fitjar. Han fikk sitt førerkort beslaglagt.

Kvinne gikk til angrep på vekter

Klokken 22.48 ble en kvinne i 30-årene bortvist fra sentrum av Haugesund. Hun havnet i et basketak med en vekter på et utested da hun ble bedt om å gå derfra.

Anmeldt og bortvist for urinering

Klokken 23.17 ble en mann i 20-årene bortvist fra Leirvik sentrum på Stord etter å ha urinert i Hamnegata.

Ung beruset jente i veien

En 16 år gammel beruset jente virret rundt i Tittelsnesveien i Haugesund klokken 23.35. Hun var da til fare for seg selv. Hun var lite samarbeidsvillig med politiet og nektet å oppgi personalia. Jenta ble etter hvert hentet av sin mor.

Kvinne slo vekter i ansiktet

En beruset kvinne i 30-årene ble bortvist fra sentrum etter at hun slo en vakt flere ganger i ansiktet ved 00.30-tiden. Kvinnen anmeldes.

Brann på campingplass i Skjoldastraumen

Brannvesenet rykker ut klokken 02.23. Det var da brann i et spikertelt på en campingplass i Skjoldastraumen. Det var fare for spredning. Alle personer i nærheten av brannen kom seg i sikkerhet. Brannen skal angivelig ha startet i forbindelse med bruk av en bålpanne. En mor med to barn fikk i seg noe røyk. De er kjørt til legevakten Haugesund for sjekk.

Vanskelig, hissig og beruset

En vanskelig, hissig og beruset mann i 40-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 02.45-tiden i natt.

Klammeri med vaktene

En mann i 30-årene ble bortvist fra sentrum etter at han var i klammeri med en vakter på et utested i Haugesund. Dette skjedde ved 03-tiden.

kranglet og yppet til bråk

En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum etter å ha kranglet og yppet til bråk, melder politiet ved 03.10-tiden.

Flere nyheter: