fbpx
Menu
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Travel natt for politiet

Falt i Smedasundet, spinning på plenen ved meieriet i Haugesund, ordensforstyrrelser, overstadig beruselse og bråk på byen.

Av Egil M Solberg | 21.09.2019 08:45:05

Politilogg: Politiet har hatt nok å ta seg til natt til lørdag. Med finværet ble det mye folk ute på byen og etterhvert travelt for patruljene.

02.55: To menn i 20-30 årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund grunnet krangling og beruselse.

02.50: En politipatrulje hjalp en 23 år gammel mann som lå i vannet på Indre Kai i Haugesund. De fikk ham opp og kjørte ham til legevakten for en sjekk. Mannen forklarte selv at han hadde falt i vannet og at han hadde ligget der i cirka to minutter før han ble hentet opp. Mannen var veldig beruset, men ikke særlig avkjølt.

01.56: En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter å ha dyttet til en dørvakt.

01.00: En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund. Mannen laget kvalm i sentrum og var ufin i sin oppførsel mot vakter på et utested.

00.45: En mann i 40-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter å ha vært i klammeri med vakter på et utested.

23.30: En bil spant opp plenen ved meieriet i Karmsundgata i Haugesund. Patruljen fant den aktuelle bilen i en vaskehall noe senere. En mann i 20-årene blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og brudd på vegtrafikkloven.

23.20: En mann i 50-årene ble satt i arrest da han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Han var sterkt beruselse.

Flere nyheter: