powergym
Menu
politi

Travel natt for politiet

Oppsøkte og angrep tyven, gikk amok på fest, mann sovnet i grøfta, innbruddstyv stakk av, slagsmål i pølsekøen og mange ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 01.05.2015 09:25:32

Her er politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt fra natt til 1. mai. Operasjonsleder var Norunn Byrknes.

23.22 Ordensforstyrrelse privat sted
Politiet fikk melding fra et privat hjem på Stord, om at en gjest hadde knust flasker og glass rundt seg. Beboerne hadde behov for hjelp av politiet. Da politiet ankom var den gjerningsmannen forsvunnet.

23.53 Høy musikk
Det kom inn klager på høy musikk fra Turnhallen i Sauda. Politiet rykket ut til stedet og festen ble avsluttet.

00.26 Beruset dame
Politiet ble tilkalt til et utested i Leirvik på Stord. Vaktene hadde problemer med en ung dame som var utagerende. Damen som var i tenårene var sint fordi hun ikke fikk komme inn igjen på utestedet etter å ha vært ute en tur. Politiet sørget for å få den unge damen hjem.

00.28 Innsatt i drukkenskapsarrest
En beruset mann i 40-årene ble bortvist fra Kopervik sentrum etter å ha laget bråk. Mannen nektet å etterkomme pålegget og ble innsatt i drukkenskapsarrest. Mannen vil også bli anmeldt for ikke å etterkomme pålegg gitt fra politiet.

Bortvisninger fra sentrum av Haugesund
00.43: To unge damer i tenårene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha forsøkt å lure seg inn på et utested med en annen persons id-kort.

00.55: En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha vist en aggressiv oppførsel utenfor et utested på Indre Kai.

01.06: Kranglete og beruset mann bortvist fra Haugesund sentrum.

01.51: Mann i 20 årene bortvist fra sentrum etter at han gikk ut et vindu og opp på taket til et utested.

02.06: En beruset mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum etter å ha innlatt seg i krangel med andre personer utenfor et utested i sentrum.

01.01: Mann i grøfta
Politiet mottok melding om at en mann lå strekk ut inne i en hekk i Vikedal. Han var trolig beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv. Politi og ambulanse dro til stedet. Mannen hadde kommet seg opp på beina og gått fra stedet før politiet og ambulansen kom frem.

01.35 Bruk av narkotika
En mann i 20-årene ble stanset av politiet inne på et utested på Karmøy. Mannen var tydelig påvirket av annet enn alkohol. Mannen ble anmeldt og urinprøve ble tatt. Han ble dimittert etterpå.

01.58 Urinering på gata
En mann i slutten av 20-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund sentrum.

02.40 Narkotika
En mann i begynnelsen av 20-årene ble påtruffet av politiet sør i Haugesund. Han ble anmeldt for bruk og besittelse av narkotika.

02.42 Innsatt i drukkenskapsarrest
En beruset mann i begynnelsen av 20-årene er anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha innlatt seg i slagsmål utenfor et utested i Leirvik på Stord. Mannen ble innsatt i drukkenskapsarrest for å sove rusen ut.

03.27 Krangel i pølsekøen
Politiet fikk inn meldinger om at to ungdommer sloss på Heiane på Stord. To menn i 20-årene ble bortvist fra stedet etter krangelen som startet i en pølsekø.

03.47 Legemsfornærmelse og innbrudd
Politiet ble tilkalt til en adresse på Kolnes hvor det var oppstått krangel og håndgemeng mellom flere personer. Fire ungdommer hadde tatt kontakt med en mann de mistenkte for å ha gjort innbrudd hos en av dem. Det endte med at mannen ble påført skade i ansiktet. De fire ungdommene er mistenkte for å ha påført mannen skaden. Alle de fire samt mannen er avhørt av politiet.

04.40 Grovt tyveri fra bolig
Politiet mottok ved 04.40-tiden i natt en telefon om at en huseier hadde våknet av lyder i huset og at noen løp ut fra huset. Da tyven løp fra stedet mistet han noe av tyvegodset. Politiet har vært å sikret spor på stedet og mottatt anmeldelse. Dersom noen skulle ha opplysninger i saken kan de kontakte politiet på tlf 02800.