powergym
Menu
Politiet natt

Travel natt for politiet

Stakk av på motorsykkel, viste fingeren, tatt på fersk gjerning, narkotika, slagsmål, bortvisninger og generelt mange ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens gjøremål for politiet.

Av Egil M Solberg | 19.04.2015 07:28:22

00.30 Bortvisning i Haugesund #1
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum, da han var involvert i tilløp til slåsskamp på Indre Kai.

00.34 Bortvisning i Haugesund #2
Mann i 20-årene bortvist fra Haugesund sentrum, da han sto forstyrret biler under kjøring i Strandgata. Veivet med armer.

01.06 Bortvisning i Haugesund #3
En mann i slutten av 30-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum, etter at han var uønsket og gjentatte ganger prøvde å komme seg inn på et utested på Indre kai.

01.15 Unnlatt å etterkomme pålegg
En gutt i tenårene ble observert av politiet da han gikk over flere biler i sentrum av Sauda. Han ble først bortvist fra sentrum, men kom tilbake til sentrum på et senere tidspunkt. Denne gang ble han kjørt hjem til bopel. Mannen er anmeldt for å ha unnlatt å etterkomme pålegg fra politiet. Sak er opprettet.

01.30 Bortvisning i Haugesund #4
To menn ble bortvist fra Haugesund sentrum da de havnet i håndgemeng med hverandre inne på et hotell.

01.40 Besittelse av hasj i Haugesund
En mann i slutten av 30-årene er anmeldt for besittelse av mindre mengder hasj.
Han ble påtruffet på Indre Kai. Mannen er anmeldt av sivilt politi med hund. Sak er opprettet.

01.54 Bortvisning i Haugesund #5
En mann i midten av 30-årene ble bortvist fra sentrum da han fremstod som full og kranglete på Indre kai.

02.00 Bruk av amfetamin i Haugesund
En mann i midten av 30-årene ble påtruffet på Indre kai av en sivil patrulje med hund. Den markerte på mannen. Urinprøve ble dermed tatt av mannen. Det var utslag på amfetamin. Mannen erkjente også bruk av Ecstasy. Han var også i besittelse av en Valium tablett og en Viagra tablett. Sak er opprettet.

02.27 Bortvisning i Haugesund #6
To menn ble bortvist fra Haugesund sentrum. En av mennene i slutten av 30-årene var innpåsliten overfor kvinnelige gjester. Den andre mannen i begynnelsen av 30-årene oppførte seg kranglete overfor vaktene.

02.36 Trøblete gjest i Haugesund
Det ble meldt om en trøblete gjest inne på et utested. Han hadde forlatt stedet før patruljen ankom stedet.

02.50 Bortvisning i Haugesund #7
Det ble meldt om slåssing mellom to menn på Indre kai. Den ene personen blødde litt fra nesen. Ingen ville anmelde noe. Begge mennene ble bortvist fra sentrum.

02.50 Motorsykkel ville ikke stanse for UP
En tung MC nektet å stanset for kontroll på Haugå i Haugesund. Flere politipatruljer lette etter MC’en, men uten resultat.

02.58 Forulempning av offentlig tjenestemann
En mann i begynnelsen av 20-årene er anmeldt etter at han viste «fingeren» til en polititjenestemann under patrulje på Indre kai i Haugesund.

03.06 Bortvisning i Haugesund #8
En mann i begynnelsen av 20-årene prøvde å komme seg inn på et utested på Indre kai. Han prøvde å presse seg forbi vaktene. Dermed ble han bortvist fra sentrum

03.17 Unnlatt å etterkomme pålegg
En mann i 20-årene ble innbrakt drukkenskapsarrest fra Indre Kai. Mannen yppet til bråk mot andre personer. Han var sterkt beruset. Mannen er anmeldt for å ha unnlatt å etterkomme pålegg gitt av politiet da han ikke forlot sentrum. Sak er opprettet.

03.30 Høy musikk i Åkrehamn #1
En politipatrulje rykket ut for å dempe musikk på en privat adresse. Ingen anmeldelse. Husvert er ikke omhandlet for tilsvarende forhold tidligere.

05.00 Høy musikk i Åkrehamn #2
Politiet rykket ut for å dempe musikk på en privat adresse. Ingen anmeldelse. Husvert er ikke omhandlet for tilsvarende forhold tidligere.

06.25 Innbrudd i leilighet i Kopervik
En mann i slutten av 40-årene er pågrepet for innbrudd i en leilighet i Kopervik. Mannen er tatt på fersk gjerning av politiet. Han holdt på å bryte seg inn gjennom en dør da han ble påtruffet. Han fremstod som ruset på andre ting enn alkohol. Han var også i besittelse av innbruddsverktøy. Mannen ble avslørt etter tips fra publikum. Han er innsatt varetekt.