powergym
Menu
Politi
Illustrasjonsbilde

Travel natt for politiet

Våpen i sentrum, tatt for klyping, antastet kvinne på utested, brann på Røyksund, mistanke om voldtekt og kvinne ringte nødtelefonen da en beiler ikke ville gå. Her kan du lese mer om nattens hendelser for politiet.

Av Egil M Solberg | 21.09.2014 12:31:12

22.30: En mann ble pågrepet for besittelse av et luftgevær i sentrum av Haugesund. Hendelsen fant sted like sør for Esso Flotmyr. Mannen var sammen med tre andre personer da han ble sett med våpenet. Flere politipatruljer deltok i den påfølgende aksjonen.

23.43: En mann ble angrepet av fire personer under en fest på Karmøy. 3-4 menn av utenlandsk opprinnelse sto bak angrepet og forsvant i en bil etter hendelsene. Senere møtte de mistenkte på politistasjonen for å forklare seg. Politiet avsluttet festen. Det var mye folk på stedet.

00.15: En beruset mann ble sett da han satte seg i en bil og kjørte fra en bolig ved Presthaug barnehage i Haugesund. Han skal angivelig ha kjørt mot sentrum. Politiet søkte etter bilen, men den ble ikke funnet.

00.25: En 44 år gammel mann ble pågrepet etter en ordensforstyrrelse i sentrum av Haugesund.

00.25: En 16 år gammel gutt hadde gått amok under en fest på Kvala og da politiet grep inn slo han til en polititjenestemann. Guttens far fra distriktet ble kontaktet og han kom for å hente sin rabiate sønn. De andre ungdommene på stedet ble sendt i marsj hjemover.

00.45: En 64 år gammel mann falt og slo seg i Kopervik sentrum. Ambulanse og politi var på stedet for å hjelpe han.

01.15: Det ble meldt om høy musikk fra flere steder på Karmøy. Politiet rykket blant annet ut til adresser i Åkrehamn og på Storasund for å dempe lydnivået.

01.40: En overstadig beruset jente ble funnet ligger på et fortau i sentrum av Haugesund. Jenta ble plukket opp av to venner og fraktet hjemover.

01.40: En utagerende og beruset mann fikk seg et slag i ansiktet etter å ha tatt «balletak» på en annen gjest ved et utested på Indre kai i Haugesund. De ble begge innbrakt drukkenskapsarrest.

01.48: En overstadig beruset jente ble funnet liggende i sentrum av Haugesund ved Risøy Bro. Hun ble hjulpet opp på bena og kom seg etterhvert til hektene.

01.55: En krangel mellom et kjærestepar kom ut av kontroll i Haraldsgata. Politiet måtte megle mellom partene.

01.58: En kvinne ble antastet og befølte henne mot hennes vilje på en røyketerrassen ved Indre kai i Haugesund. En annen mann kom henne til unnsetning. Overgriperen reagerte da ved å knuse fire glass mot hverandre og hyle. Mannen ble innbrakt arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse.

02.25: En mann gjorde forsøk på tyveri av en Whiskyflaske fra baren på et utested i Haugesund.

02.30: En politipatrulje tok en mann for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand på Åkrehamn.

02.30: En 26 år gammel mann hadde det morsomt med seg selv da han gikk rundt på utesteder i Haugesund og kløp tilfeldige personer i rumpe og lår. Han ble etterhvert pågrepet av politiet og satt i drukkenskapsarrest.

03.00: En beruset mann ble stanset av politiet kjørende i en bil i Sauda. Han er anmeldt for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand.

02.55: En mann ble mistenkt for å ha voldtatt en kvinne på Indre kai i Haugesund. Mannen ble tatt med til avhør hos politiet og kvinna tatt med til voldtektsmottaket. Hun ble senere overlatt til noen venninner og mannen løslatt. Omstendighetene i saken er uavklart.

04.18: En kvinne i 70-årene kom seg ut av et hus på Røyksund da annekset ved huset sto i full fyr. Det var lenge fare for spredning til omgivelsene. Boligen, en bil, en båt på henger og skogen like ved sto i fare for å ta fyr. Det var i Rossavikvegen 85 at det brant. Flammene kunne ifølge vitner sees i stor omkrets. En nabo forsøkte å slokke brannen med en vannslange før brannvesenet kom, men annekset var overtent og ble helt utbrent. Det er ikke mistanke om at brannen er påsatt.

05.05: For femte gang i år besøkte politiet den samme adressen i Haraldsgata etter meldinger om høy musikk. Nok en gang fikk en 21 år gammel kvinne en advarsel og pålegg om å dempe musikken.

05.58: En sterkt beruset gutt ble funnet bevisstløs i Valvatnaåsen på Stord. Ambulanse måtte kjøre han til sykehuset for pumping.

08.00: En voksen kvinne ringte nødtelefonen og ba om hjelp til å få ut en mann hun hadde på besøk. Han nektet å gå fra stedet.

08.30: Det ble meldt om pågående innbrudd i en hytte på Håvardsholm i Sveio. Flere ruter var knust og det befant seg folk inne i hytta. Naboer sperret veien til politiet kom. Da hytta ble gjennomsøkt hadde tyvene rømt fra stedet. Eieren befinner seg utenbys og det er ikke oversikt over hva som er stjålet. Politiet gjorde søk etter tyvene i området uten å finne noen.