Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Travel natt for politiet

Festbråk for tredje natten på rad, slagsmål mellom kjærestepar, festbråk ombord i båt, utsatt for vold i Kopervik og truer med å knuse inngangsdøra. Dette er noen av overskriftene fra nattens logg.

Av Egil M Solberg | 11.09.2022 06:02:56

Politilogg: Det har vært en travel natt for politiet med mange ordensoppdrag. I flere tilfeller har yngre mennesker vært involvert. Søndag morgen var det imidlertid bare én mann i arresten.

Festbråk for tredje natten på rad

Politiet fikk inn klager på en fest på Torvastad på Karmøy for tredje natten på rad sent lørdag kveld. En ung mann som bor på stedet hadde nok en gang hatt fest. Her ble det ilagt pålegg om nattero, noe som ble fulgt.

Slagsmål mellom kjærestepar

Ved halv 1-tiden i natt ble det meldt om slåssing på Åkra. Der viste det seg at et kjærestepar hadde røket i tottene på hverandre. Ingen var skadet og kvinnen ble etterhvert hentet av en bekjent.

Festbråk ombord i båt

I gjestehavna i Haugesund ble det meldt om en ordensforstyrrelse like etterpå. Det var klager på høy musikk fra båten og politiet avslutter festen. Litt før klokken 04 i natt viser det seg at det fortsatt er full fest og høy musikk fra fartøyet. Denne gang gir politiet pålegg om å dempe lydnivået.

Tenåringer bortvist

To unge gutter i slutten av tenårene blir bortvist fra sentrum av Haugesund litt før klokken 01 i natt. De to er da beruset og utagerende. Senere på natten blir samme unggutt bortvist fra Kopervik.

Utsatt for vold i Kopervik

Ved 02-tiden i natt blir det meldt om en voldshendelse i Kopervik. En fornærmet mann skal da ha blitt overfalt og sparket. Vedkommende ble sendt til legevakten med smerter. Politiet har opprettet sak og der ventes en anmeldelse.

Truer med å knuse inngangsdøra

En mann oppfører seg truende ved en adresse i Haugesund i natt. Ved 01.30-tiden truer vedkommende med å knuse døren, dersom han ikke slipper inn. Politiet bortviser vedkommende når de kommer til stedet. Politiet kjenner søndag morgen ikke til detaljene om hva som skjedde.

Beruset mann neket å etterkomme pålegg

En beruset mann i 20-årene satte seg opp mot politiet i Haugesund ved halv 2-tiden i natt. Han får pålegg om å forlate sentrum, men nekter dette. Dermed ble han overnattingsgjest i drukkenskapsarresten.

Kranglet med vaktene

Like etterpå må politiet bistå vaktene ved et utested på Indre kai i Haugesund. Politiet fikk orden på sysakene og mannen forlater stedet uten videre reaksjoner.

Skrev ut tissebot

En mann i 30-årene latet vannet på offentlig sted på kaien i Haugesund ved 03.30-tiden i natt. Mannen var sterkt beruset og vanskelig å forholde seg til. Han fikk to advarsler om å komme seg hjemover før han urinerte foran betjentene. Det vil han nå bli bøtelagt for.

Gutt i tenårene bortvist igjen

En mann i slutten av tenårene oppførte seg dårlig og ble bortvist fra Kopervik sentrum litt senere. Dette viste seg å være samme tenåring som ble bortvist fra Haugesund sentrum tidligere på natten.

Flere nyheter: