Menu
FOTO: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

MC-ulykke, masseslagsmål i Haugesund, ku i veien i Tysvær, tyveri av moped og taxikunder som ikke ville betale.

Av Egil M Solberg | 08.07.2022 06:17:53

Politilogg: Det ble en innholdsrik natt for politipatruljene på Haugalandet i natt.

Ved 21.30-tiden ble en 18 år gammel mann skadet på motorsykkel i Skjold i Vindafjord. Han ble føyet med luftambulanse til Stavanger. Mannen hadde skader i en fot.

Ved midnatt ble det meldt om et slagsmål ved et utested i Haugesund sentrum. En overstadig mann i 20-årene ble da bortvist fra stedet.

Klokken 00.30 ringte en fortvilet taxisjåfør. Han hadde problemer med å få betaling fra en kunde. Politiet fikk meklet mellom partene.

Ved 02-tiden var det en ku som skapte problemer for trafikken i Tysvær. Denne hadde forvillet seg ut i Tysværvegen. Naboer hjalp da politiet med å finne eier, som tok seg av beistet.

I 02-tiden ble det også klaget på feststøy i sentrum av Haugesund. Politiet rykket ut til adressen det ble klaget på og sørget for å avslutte festlighetene.

Bare minutter senere var det en ung kvinne som meldte at hun var frastjålet en lett-motorsykkel. Like i nærheten ble imidlertid denne funnet hensatt.

Klokken 03.30 ble det nok en gang meldt om slagsmål i sentrum. Denne gang var hele seks personer involvert. En mann i 20-årene klaget på smerter i ansiktet etter å ha mottatt gjentatte slag. Det er uklart om saken blir anmeldt.

I 04-tiden i natt var det nok en taxisjåfør som hadde problemer med å få betaling. Også denne gang fikk politiet meklet mellom partene.

Flere nyheter: