Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Travel natt for politiet

Bussjåfør utsatt for vold, Knuste ruter på Brakahaug, Bråk på utested i Leirvik, Beruset med stjålne kjennemerker, Høy musikk fra russebusser, Voldshendelse på Bømlo og Ruskjøring på Moster.

Av Egil M Solberg | 11.05.2024 06:19:38

Politilogg: Det har vært en natt med mange oppdrag for politipatruljene på Haugalandet og Sunnhordland, opplyser operasjonsleder Olaug Bjørnsen ved Sørvest politidistrikt.

Bussjåfør utsatt for vold

Klokken 18.13 fredag kveld ble det meldt at en bussjåfør ble utsatt for vold av en beruset/ruset passasjer på Nordheim Bussterminal i Karmøy. En politipatrulje kom i kontakt med bussjåføren og fikk kontroll på mulig gjerningsmann. Vedkommende ble pågrepet og sak opprettet. For øvrig var det mindre skade på fornærmede. Det er snakk om en hevelse i leppa, ifølge politiet.

Knuste ruter på Brakahaug

Klokken 21.35 knuste en mann tre ruter i en bolig på Brakahaug i Haugesund. Det viser seg at mannen knuste ruter i en bolig hvor han hadde en bekjent. Mannen ble pågrepet og sak opprettet.

Bråk på utested i Leirvik

Klokken 00.10 kom det melding fra et utested i Leirvik på Stord om at en gjest var kranglevoren og skapte dårlig stemning. Politiet har vært på stedet. Mistenkte er en mann i 30-årene. Han ble bortvist fra stedet frem til lørdag klokken 12.00.

Beruset med stjålne kjennemerker

Klokken 01.05 stanset en politipatrulje et kjøretøy med stjålne kjennemerker på Sagvåg i Stord kommune. Fører var en mann i 30-årene. Han hadde ikke gyldig førerkort og var i besittelse av mindre mengder narkotika. Han fremsto ruspåvirket og ble fremstilt på legevakten for nødvendige prøver.

Høy musikk fra russebusser

Klokken 01.30 fikk politiet inn flere meldinger om høy musikk, lys og støy fra et industriområdet på Eikeskog i Tysvær. Politiet rykket ut til stedet. De var da i kontakt med personer i en russebuss. Fire russebusser fikk pålegg om å forlate stedet.

Voldshendelse på Bømlo

Klokken 02.45 kom det inn melding om en voldshendelse på en privat adresse ved Notland på Bømlo. En mann hadde da blitt slått i ansiktet. Politiet rykket ut til stedet og kom i kontakt med fornærmede, en mann i 20-årene. Fornærmede hadde en kul under det ene øyet. Han ble gitt råd om å oppsøke legevakten. Mistenkte var en mann i 30-årene og vedkommende ble bortvist fra stedet og anmeldt for kroppskrenkelse. Begge de involverte var alkoholpåvirket. Sak er opprettet.

Ruskjøring på Moster

Klokken 04.03 ble en politipatrulje stanset i Mosterhamn på Bømlo. Fører var en mann i 50-årene. Han hadde ikke gyldig førerkort og blåste til over lovlig verdi i alkometeret. Han ble fremstilt for nødvendige prøver på legevakten og sak er opprettet, opplyser politiet.

Flere nyheter: