Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Travel natt for politiet

Vei stengt etter kollisjon, sjåfør med promille og narkotika, trafikkulykke på Steinsfjell, knuste busskur og flere overnattingsgjester i drukkenskapsarresten.

Av Egil M Solberg | 21.04.2024 06:09:23

Tidspunkt Hendelse Sted Kjønn Alder
18:36 Trafikkuhell på FV47 i Fotvegen på Bygnes Fotvegen på Bygnes Kvinne Slutten av tenårene
Før midnatt Sjåfør stanset med høy promille og narkotika på Karmøy Karmøy Mann 30
00:30 Trafikkuhell på Stensfjell i Haugesund Stensfjell i Haugesund Uavklart 18-23
01:30 Mann bortvist fra Indre kai i Haugesund Indre kai, Haugesund Mann Uavklart
02:54 Mange busskur knust på Haugalandet Raglamyr, Haugesund Uavklart Uavklart
03:00 Mann bortvist fra Indre kai i Haugesund Indre kai, Haugesund Mann Uavklart

Trafikkuhell på FV47 i Fotvegen på Bygnes

To biler var involvert i et trafikkuhell på FV47 i Fotvegen på Bygnes ved 18.30-tiden lørdag kveld. Begge kjørefelt ble stengt på stedet, og bilene ble senere hentet av bilberger. To personer ble tatt med til legevakten av ambulanse. En kvinne i slutten av tenårene fikk førerkortet sitt beslaglagt, og politiet opprettet sak på forholdet.

Sjåfør stanset med høy promille og narkotika på Karmøy

Like før midnatt stanset en patrulje en mann i 30-årene på Karmøy. Mannen hadde blåst over tillatt verdi for alkohol og hadde mengder narkotika på seg. Da patruljen skulle kjøre sjåføren til legevakten for å ta blodprøver, utagerte han i politibilen. Mannen blir anmeldt for flere forhold, inkludert kjøring i påvirket tilstand og besittelse av narkotika.

Trafikkuhell på Stensfjell i Haugesund

Nødetatene rykket ut etter å ha fått melding om et trafikkuhell på Stensfjell i Haugesund ved 00.30-tiden. En bil hadde da kjørt av veien og kollidert med et tre. Tre unge personer ble sendt til akuttmottaket på sykehuset etter ulykken. Det var uvisst omfang av skadene. Politiet opplyste at den antatte føreren av kjøretøyet var en 18 år gammel gutt uten gyldig førerkort, og at saken ville bli etterforsket videre.

Mann bortvist fra Indre kai i Haugesund

Politiet har også vært opptatt av å håndtere flere tilfeller av bråk på Indre kai i Haugesund i natt. Klokken 01:30 ble en mann bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i uro. Til tross for pålegget om å forlate området, brøt mannen dette pålegget og ble deretter innsatt i arrest hos politiet.

Mange busskur knust på Haugalandet

Politiet i Sørvest politidistrikt mottok flere meldinger om knuste busskur på Haugalandet i natt. I området Raglamyr i Haugesund ble ni busskur oppdaget ødelagt, mens lignende hendelser fant sted på Karmøy, spesielt ved Karmsund og Skeisvor busstopp på Avaldsnes. Operasjonslederen bekreftet at politiet hadde opprettet sak og søkte etter gjerningspersonene, men uten hell. Politiet arbeidet med å samle inn mer informasjon for å løse saken.

Mer bråk på Indre kai i Haugesund

Politiet fikk meldinger om bråk på Indre kai i Haugesund også ved 03-tiden i natt. Til tross for pålegget om å forlate området, brøt også denne mannen dette pålegget og ble deretter innsatt i arrest hos politiet.

Flere nyheter: