Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Det har vært rundt 20 oppdrag for politiet i politidistriktet i natt, men ingenting alvorlig. I Haugesund ble en livløs person funnet og to kvinner satt i arrest etter vold mot politiet.

Av Egil M Solberg | 02.07.2022 07:53:21

Politilogg: Det har vært en relativt rolig natt i distriktet til tross for flere større arrangementer.

– Rundt 20 ordensoppdrag ble loggført i natt, hvorav ni medførte bortvisninger, sier operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

I tillegg er det meldt om seks tilfeller av voldshendelser, men ingen alvorlige skader er meldt.

To kvinner i arresten

Politiet hadde to kvinner som overnattingsgjester natt til lørdag.

Litt før klokken 01 i natt ble en kvinne i 30 års alderen pågrepet på Indre kai. Hun utagerte da politiet skulle pågripe henne etter en ordensforstyrrelse. Hun ble anmeldt for vold mot politifolkene.

Litt senere ble også en kvinnen i 50 års alderen innsatt til tørk etter meldinger om en ordensforstyrrelse mellom en mann og en kvinne nord i Haugesund. Da patruljen skulle kjøre den berusede kvinnen hjem, ble hun voldelig mot politiet. Saken er anmeldt.

Bortvisinger

Oppskriftsmessig var det noen unge menn som ikke kunne oppføre seg på byen i natt også. Det har imidlertid ikke vært noen alvorlige hendelser, det meste er snakk om krangling og urinering på offentlig sted.

Høy musikk

Det har i natt også kommet en del klager på høy musikk inn til politiet. Det er gitt pålegg om å dempe lydnivået og disse er fulgt.

Livløs person i Haugesund

Litt før klokken 06 lørdag morgen rykket politi og ambulanse ut etter meldinger om at en livløs person var funnet i sentrum av Haugesund.

Det er snakk om en såkalt kjenning av politiet fra rusmiljøet. Han ble ivaretatt av helsepersonell på stedet.

Twitter

Flere nyheter: