Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Flere tilfeller av promillekjøring, båtpromille, utagerende oppførsel og vold. Dette er blant sakene politiet har måtte ta seg av i natt.

Av Egil M Solberg | 26.06.2022 08:30:07

Politilogg: Det har vært en travel natt for politiet med mange oppdrag. Foruten mange meldinger om mindre ordensforstyrrelser og klager på høy musikk fra private fester, har det natt til søndag vært en rekke tilfeller av promillekjøring og vold.

Klokken 21.30 stanset en politipatrulje en bil på Heiane på Stord. Fører var en gutt i slutten av tenårene og han mistenkes for å ha kjørt i beruset/ruset tilstand. Mannen ble fremstilt for blodprøvetaking.

Klokken 20.50 kom det melding om en bil som vinglet veldig i området Flotmyr i haugesund. En politipatrulje kom i kontakt med bilfører. Det var en mann i begynnelsen av 50-årene. Han mistenkes for å ha kjørt bil i beruset tilstand og han ble fremstilt for blodprøvetaking på legevakten. Sak er opprettet.

Klokken 23.08 fikk vektere ved et utested på Indre kai kontroll på en utagerende gjest. Politiet rykket ut til stedet. Mannen nektet å oppgi personalia, han var godt beruset og ble kjørt i arresten.

Klokken 02.53 ble politiet oppmerksom på en båt i havnebassenget i Leirvik på Stord. Båten hadde krasjet inn i to-tre andre båter. Politiet fikk kontroll på mistenkte båtfører, en mann i 40-årene. Mistenkte blåste til over lovlig verdi og anmeldes for forholdet.

Tidlig søndag morgen kom det melding om at en mann i 20-årene hadde blitt utsatt for vold i Etne. Mannen ble slått i ansiktet og hadde behov for legetilsyn. Foranledningen til hendelsen er foreløpig noe uklar, men saken blir anmeldt.

Flere nyheter: