Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Promillekjøring under fartskontroll, mann gjorde fra seg på fortauet, bråkmaker sendt hjem i Kopervik, overstadig beruset kvinne, tatt for tafsing på ung kvinne og mann til legevakt etter slagsmål.

Av Egil M Solberg | 29.05.2022 07:07:26

Politilogg: Det har vært en normalt travel natt til søndag for politiet. En del bortvisninger og ordensforstyrrelser, men ingen alvorlige voldssaker er registrert, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Promillekjøring under fartskontroll

Ved 18-tiden lørdag var en trafikkontroll gjennomført i 40-sonen i Salhusvegen. Her ble fem forenklede forelegg utstedt og høyeste hastighet var 55 km/t.

– Under kontrollen blåste en mann i 30-årene til over tillatt verdi i alkometeret. Nødvendige prøver ble tatt og førerkortet hans ble beslaglagt. Sak er opprettet, opplyser operasjonslederen.

Gjorde fra seg på fortauet

Ved midnatt kom det melding fra et utleid lokale i Karmsundgata hvor det ble arrangert fest. Rundt 300 ungdommer befant seg på stedet. Flere av dem hadde løpt rundt i veibanen og gjort fra seg på fortauet.

– Det var ikke mer enn rundt 50 ungdommer igjen på stedet da politiet ankom. En ung mann drakk da på offentlig sted, noe han ble anmeldt for, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

Bråkmaker sendt hjem i Kopervik

En mann i 20-årene oppførte seg dårlig og sto for en ordensforstyrrelse i Kopervik ved 01-tiden i natt.

– En politipatrulje som påtraff mannen bortviste mannen, opplyser operasjonslederen.

Overstadig beruset kvinne

En overstadig beruset kvinne i 40-årene oppførte seg dårlig i Haugesund sentrum ved 01.30-tiden i natt.

– Hun var sterkt beruset og kverulerende. Det endte med at hun fikk overnattet i drukkenskapsarresten, opplyser operasjonslederen.

Tatt for tafsing på ung kvinne

En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund litt før klokken 02 i natt.

– En ung kvinne klaget da på at mannen hadde tafset på henne, opplyser operasjonslederen.

Slagsmål i Kopervik

To menn var involvert i et slagsmål med hverandre i Kopervik sentrum i 02-tiden i natt.

– Politiet bortviste den ene mannen og den andre ble kjørt til legesjekk med smerter i den ene skulderen, opplyser operasjonslederen.

Flere bortvisninger i Haugesund

En mann i 20-årene ble bortvist for å ha kranglet og oppført seg kverulerende mot en drosjesjåfør i Haugesund ved 03-tiden. Det førte til at han ble bortvist.

En annen mann som kverulerte med politiet ble bortvist fra Haugesund ved 03.20-tiden.

Flere nyheter: