Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Pipebrann på Geilen, Høy musikk i Kopervik, Beruset og sint mann, Voldshendelse på utested, Mistenkt for promillekjøring.

Av Egil M Solberg | 17.03.2024 05:54:18

Tidspunkt Hendelse Involverte
22.40 Pipebrann på Geilen Beboere på adressen
00.10 Høy musikk i Kopervik Naboer, festdeltakere
01.33 Beruset og sint mann i Skudenesgata Mann i 30-årene
02.09 Voldshendelse på utested i Smedasundet Mann og kvinne i 20-årene
03.50 Mistenkt for promillekjøring på Brakahaug Mann i 30-årene

Pipebrann på Geilen

Sted og tid: Geilen, klokken 22.40
Detaljer: Brannvesenet i Haugesund rykket ut etter melding om pipebrann på Geilen. Et mannskap fra Haugesund hastet til stedet for å håndtere situasjonen og forhindre ytterligere skade.

Høy musikk i Kopervik

Sted og tid: Kopervik, klokken 00.10
Detaljer: Politiet mottok klager om høy musikk fra en fest i Kopervik, hvor mange personer var til stede. Naboene ble forstyrret av støyen og kontaktet politiet. Etter politiets inngripen ble festdeltakerne pålagt å dempe musikken frem til morgenkvisten.

Beruset og sint mann

Sted og tid: Skudenesgata, klokken 01.33
Detaljer: En melding om en beruset og aggressiv mann i 30-årene ble rapportert til politiet. Etter en halvtimes tid klarte politiet å få kontroll over mannen og eskorterte ham til legevakten for en helsesjekk. Mannen viste seg å være motvillig og ble senere arrestert for hindring av offentlig tjenestemann.

Voldshendelse på utested

Sted og tid: Smedasundet, klokken 02.09
Detaljer: Politiet ble varslet om en voldshendelse som fant sted på et utested i Smedasundet. Tre personer var involvert, hvorav to personer i 20-årene ble ansett som fornærmete. En mistenkt mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum, og politiet startet en etterforskning av saken.

Mistenkt for promillekjøring

Sted og tid: Brakahaug, klokken 03.50
Detaljer: En bilfører i 30-årene ble stoppet av politiet på Brakahaug mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Etter å ha blåst over lovlig grense ble han tatt med for nødvendige alkoholprøver. Politiet har åpnet en sak mot ham og vil iverksette videre tiltak i henhold til resultatene fra prøvene.

Flere nyheter: