Menu
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Travel natt for politiet

Promillekjøring i Haraldsgata og på Fitjar, fest ute av kontroll, fyrverkeri kan ha startet takbrann, søppeldunk i brann og brann under matlaging. Nyttårsaften ble travel for politi og brannvesen.

Av Egil M Solberg | 01.01.2021 07:22:28

Politilogg: Både politiet og brannvesenet hadde nok å henge fingrene i nyttårsaften. Det er meldt om både festbråk, promillekjøring og branntilløp.

Promillekjøring på Fitjar

Det var klokken 02.09 at en politipatrulje ble oppmerksomme på en 18 år gammel mann som var ute og kjørte. Ved kontroll viste det seg at han var påvirket av alkohol. Gutten anmeldes for promillekjøring.

Promillekjøring i Haraldsgata

Like før ble en 41 år gammel mann stanset kjørende i Haugesund. Han anmeldes også for promillekjøring. Vedkommende ble stanset av en politipatrulje i Haraldsgata.

Fest ute av kontroll

Politiet fikk i natt også flere klager på feststøy i Haugesund. En politipatrulje ble sendt til Haakonsvegen. Her ble det meldt om en fest som hadde gått over styr. Festen hadde roet seg da politiet kom til stedet.

Fyrverkeri kan ha startet takbrann

Nødetatene rykket i natt ut etter meldinger om brann i en bolig i Beryllvegen ved Udland nord i Haugesund. Det ble opplyst at det ikke var folk i huset. Da nødetatene kom frem, var det brann på taket av huset. Brannen ble raskt slukket og det skal ikke være snakk om store skader, men sak er opprettet og vitner avhørt. Brannen kan ha startet som et resultat av omgang med fyrverkeri.

Søppeldunk i brann ved Amanda

Det ble ved 22.25-tiden meldt om brann i en søppeldunk ved Amanda storsenter. Nødetatene rykket ut til stedet og ilden ble raskt slukket. Det kan ikke utelykkes at brannen var et resultat av lek med fyrverkeri.

Brann under matlaging

Ved 22.30-tiden nyttårsaften ble det melding om et branntilløp i forbindelse med matlaging ved Hakon Aasbøes veg i Veavågen på Karmøy. Brannen ble raskt slukket . Flere personer på adressen hadde da pustet inn noe røyk og ble tilsett av helsepersonell. Skadeomfanget er ukjent.

Flere nyheter: