Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Flere slagsmål, kvinne falt i Smedasundet, ruskjøring med MC, forsynte seg av andres drinker, pågrepet etter forsøk på ruteknusing, fest ute av kontroll i Karmøy, bortvisninger og urinering.

Av Egil M Solberg | 29.01.2023 07:18:27

Politilogg: Nødetatene har hatt en rekke oppdrag gjennom natten. Det har ikke vært oppdrag av mer alvorlig karakter, mer det vanlige med bråk og overstadig beruselse. Brannvesen og ambulanse har også hatt oppdrag i natt.

Pipebrann

Det var klokken 18.02 at det kom inn melding om pipebrann i Amdalsvegen i Saudasjøen. Mannskap fra Sauda rykker ut og fikk raskt kontroll.

Falt i Smedasundet

Klokken 18.29 fikk politiet inn melding om at en kvinne hadde falt i Smedasundet ved indre kai. Hun falt i vannet i da hun skulle gå i land fra en båt. Folk på stedet fikk henne på land. Hun ble ivaretatt av ambulanse på stedet.

Rakettoppskyting

I løpet av lørdagskvelden fikk politiet flere klager på rakettoppskyting i distriktet. Først i Haugesund og senere i nærheten av Veavågen skole på Karmøy.

Ruskjøring med MC

Klokken 21.00 stanset en patrulje fra Utrykningspolitiet en motorsykkel i nærheten av rundkjøringen i Spannavegen, på grensen mellom Karmøy og Haugesund. Fører mistenkes for kjøring i påvirket tilstand.

Forsynte seg av andres drinker

En kvinne forsynte seg av andre gjester sine drikker på to utested i Haugesund sentrum ved 22-tiden lørdag kveld. Hun beskrives som en kjenning av politiet. Handlingene endte med bortvisning fra sentrum for resten av natten.

Forsøk på ruteknusing

Ved 22-tiden fikk ble en ung mann bortvist fra sentrum av Haugesund. Han gikk da rund i sentrumsgatene og slo i vindusruter. Pålegget etterkom han ikke og da han igjen ble påtruffet ved midnatt, ble det overnatting i arresten.

Festbråk på fastlandet i Karmøy

Like før midnatt kom en fest ut av kontroll på fastlandet i Karmøy. Politipatruljene som rykket ut til stedet, måtte bistå de ansvarlige med å opprette ro. Det var voksne personer som deltok på privatfesten.

Slagsmål og bortvisninger

Klokken 01.05 ble en mannsperson bortvist fra Haugesund sentrum grunnet beruselse og ordensforstyrrelse offentlig sted.

Litt senere ble to menn i sluttene av tenårene bortvist i forbindelse med tilløp til slagsmål mellom dem.

Litt før klokken 03 i natt ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum av Haugesund. Han hadde urinert på offentlig sted.

Kjørte uten førerkort

Ved 05-tiden ble et kjøretøy stanset for kontroll i Leirvik sentrum på Stord. Fører ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og sak er opprettet.

Flere nyheter: