Menu
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

Travel natt for politiet

Kolliderte båt i påvirket tilstand i Suldal, bortvisninger fra Kanaldagane på Bømlo, slått ned på kaien i Haugesund, oppførte seg truende i Åkra.

Av Egil M Solberg | 03.09.2023 07:17:58

Politilogg: Det har i natt vært en rekke ordensforstyrrelser både på Haugalandet og i Sunnhordland. Det er i all hovedsak snakk om unge berusede menn som oppfører seg dårlig.

Kolliderte båt i påvirket tilstand

22.40: Det kom inn melding til Hovedredningssentralen om at en båt hadde gått på et skjær i Lovrafjorden i Suldal. Det ble iverksatte en redningsaksjon og nødetatene rykket ut til stedet. Kort tid etter aksjonen var iverksatt fremkom det opplysninger om at båtfører var gått i land på Sand. Politiet oppsøkte båtfører, en mann i 50-årene. Han blåste til over lovlig verdi i alkometeret. Han ble tatt med til legevakten for blodprøve. Det var ingen synlig skader på båten. Mannen er anmeldt for å ha kjørt båt i påvirket tilstand.

Bortvist fra Kanaldagane

23.00: En mann i 20-årene ble bortvist fra Kanaldagene på Bømlo. Han hadde da vært i klammeri med vaktene på stedet.

00.55: En gutt i tenårene ble anmeldt for urinering på offentlig sted, etter at han urinerte like ved inngangen til teltet på Kanaldagane. Han ble også bortvist fra området.

Fulgte ikke pålegg fra politiet

01.09: To menn i 20 års alderen ble bortvist fra sentrum av Haugesund. I beruset tilstand laget de bråk og var et ordensproblem. En av de to ble senere påtruffet i sentrum igjen etter at han var bortvist. Han ble denne gang innbragt til arresten og anmeldt for å ikke etterkomme politiet sitt pålegg.

Oppførte seg truende

01.45: En gjest oppførte seg truende mot vaktene på et utested i Åkrehamn. Politiet kjørte til stedet og en mann i 30-årene ble bortvist fra stedet.

Slått ned på Indre kai

02.30: En patrulje kom over en mann som var slått ned på Indre Kai. Fornærmede er i 30-årene og var slått i ansiktet. Mistenkte hadde løpt fra stedet. Fornærmede ble avhørt. Han hadde sår i pannen og på knærne. Sak er opprettet hos politiet.

Kjørte i fjellveggen og ble anmeldt

04.00: En bil kjørte i fjellveggen i Sakseidvegen i nærheten av Austre Sakseid. Det var ikke meldt om alvorlig personskade. Fører er en mann i 20-årene. Han har opplyste at han punkterte før han endte i fjellveggen. Fører blåste til 0 i alkometeret, men ble anmeldt for uaktsomhet etter vegtrafikklovens §3. Fører ble tilsett av ambulansepersonell, men fremsto som uskadd.

Flere nyheter: