Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Travel natt for politiet

Drosjesjåfør overfalt, viste finger til politiet, ung kvinne anmeldt, fest ute av kontroll, vold mot politiet, skadeverk på biler og mange ordensforstyrrelser. Det ble en travel natt for politiet.

Av Egil M Solberg | 24.10.2021 06:15:18

Politilogg: Det var mye folk ute natt til søndag. Dermed ble det også litt å holde fingrene i for politiet. Det er imidlertid ikke meldt om noen alvorlige hendelser.

I Kopervik ble det totalt sju bortvisninger i løpet av lørdag kveld og natt til søndag. Det ble mange bortvisninger også i Haugesund.

Fest ute av kontroll

En fest i Haugesund kom ut av kontroll ved 22-tiden. Det ble meldt om slagsmål og kasting av flasker. Den aktive mannen i ordensforstyrrelsen ble bortvist fra stedet.

Beruset og kranglevoren dame

Ved 22.01 påtraff politiet en kvinne i Kopervik sentrum. Kvinnen (19 år) var tidligere på kvelden blitt bortvist fra sentrum grunnet beruselse og kranglete oppførsel. Hun anmeldes for brudd på pålegget.

Dyttet til politifolk

Klokken 00.04 ble en beruset 18 år gammel mann bortvist Kopervik sentrum. Mannen dukket opp igjen senere på natten, utagerte og dyttet til en politibetjent. Mannen ble kjørt i arrest og blir anmeldt for forholdene. Politibetjenten ble ikke skadet.

Fulgte ikke pålegg

Ved 01-tiden påtraff politiet en beruset og kranglete mann i 20-årene som tidligere på kvelden ble bortvist fra Kopervik sentrum. Han valgte etter en stund å komme tilbake og blir anmeldt for ikke å etterkomme pålegget.

Høy musikk

Ved 02.05-tiden ble det meldt om høy musikk fra en adresse i Haugesund. Her ble det gitt pålegg om nattero, en anmodning som så ut til å bli fulgt.

Viste finger til politiet

Klokken 02.13 ble en beruset mann i 20-årene bortvist fra Etne sentrum etter å ha kranglet med alle han kom i kontakt med, også politiet. I tillegg blir han anmeldt for forulemping da han viste fingen til politiet.

Sparket til skilt

En beruset person kranglet med vakter og sparket i skilt i Haugesund ved 02.20-tiden. Vedkommende nektet å roe seg ned og ble dermed overnattingsgjest i drukkenskapsarresten.

Drosjesjåfør overfalt

En drosjesjåfør ble angrepet av en passasjer i Haugesund ved 02.40-tiden i natt. Sjåføren måtte rømme bilen for å komme seg bort fra voldsmannen. Da politiet dukket opp, hadde voldsmannen forsvunnet. Sjåføren hadde noe beskrivelser av gjerningsmannen, men politiet har foreløpig lite å gå på. Politiet ønsker tips i saken.

Skadeverk på biler i Kopervik

Ved 04.30-tiden ble det meldt om at en person var plagsom i forbindelse med en ordensforstyrrelse på Karmøy. Vedkommende skal blant annet gjort skadeverk på biler. Politiet fant en overstadig beruset person som ble overnattingsgjest i drukkenskapsarresten.

Flere nyheter: