Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Slo ut tenner og angrep politiet, utagerte og angrep vekter, ble redd da folk kom på døra, fest ute av kontroll i Sandeid, høy musikk, offentlig urinering og andre ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 24.04.2022 06:11:28

Politilogg: Det ble en travel natt med mange oppdrag for politiet i Sør-Vest politidistrikt natt til søndag.

Slo ut tenner på Ferkingstad

Politiet ble sendt til Ferkingstad på Karmøy ved 01-tiden i natt. Der var det meldt om en voldshendelse. En mann i 20-årene ble satt i varetekt etter å ha utøvd vold mot flere personer. Der skal han blant annet ha slått ut noen tenner på en annen mann. Vedkommende løp fra stedet da politiet kom, men ble pågrepet på en annen adresse. Mannen var utagerende også mot politiet og forsøkte blant annet å skalle til en politibetjent i brystet. Han ble anmeldt blant annet for kroppsskade, forulemping av offentlig tjenestemann, vold mot politiet og skadeverk på en politibil.

Slo vekter og løp

Like etterpå ble en mann i 20-årene bortvist og anmeldt for å ha slått en vekter i Kopervik. Hendelsen fant sted ved et utested. Da politiet dukket opp, løp mannen fra stedet, men ble innhentet. Han er anmeldt for kroppskrenkelse.

Slagsmål på utested

Litt før klokken 02 i natt ble politiet tilkalt til det samme utestedet i Kopervik igjen. Denne gangen var det slagsmål mellom flere personer. En av dem hadde også vært hissig med en vekter. Vedkommende forlot stedet frivillig.

Ble redd da folk kom på døra

Klokken 03.50 fikk politiet telefon fra en dame i Kopervik som var redd. Hun hadde fått besøk av folk på døra som ringte på og ville inn. De kjente også på døra og forsøkte å komme seg inn. Det viste seg å være en godt påseilt person som hadde gått på feil adresse.

Fest ute av kontroll i Sandeid

Ved 04.20-tiden natt til søndag hadde naboene fått nok av støyen fra en fest i Sandeid. Vertskapet for festen fikk da pålegg om å holde ro.

Mange ordensforstyrrelser

Elles har det vært en rekke mindre slagsmål, offentlig urinering, vanskelige gjester på utesteder, ordensforstyrrelser og kjøring i beruset tilstand.

Flere nyheter: