Menu
Elijah Adebayo og de andre Luton-spillerne har fått en ny lagkamerat. Foto: Nigel French / PA via AP / NTB

Townsend gjør Premier League-comeback

Andros Townsend (32) er klar for nyopprykkede Luton på en kontrakt som strekker seg fram til januar.

Av NTB | 11.10.2023 18:02:36

Sport: Angriperen har ikke spilt siden mars 2022 da han skadet kneet.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ta på meg Luton-drakten, så det er en stor ære å spille i Premier League for denne klubben og forhåpentligvis hjelpe klubben til å ta så mange poeng vi kan og se hvor det tar oss, sier Townsend.

– Luton er mitt lokale lag. Jeg bor 20-25 minutter unna, så jeg har fulgt med på utviklingen deres og så finalen i sluttspillet da de rykket opp, forteller han.

Townsend har en fortid i Tottenham, Newcastle, Crystal Palace og Everton i tillegg til en rekke låneopphold. 32-åringen har også notert seg for 13 landskamper for England.

32-åringen har spilt 264 kamper i Premier League og scoret 25 mål. Best huskes nok det elleville langskuddet som Crystal Palace-spiller mot Manchester City. Den scoringen ble kåret til årets mål i Premier League i 2018/19-sesongen.

(©NTB)

Flere nyheter: